Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Ryan Kaji la numai 8 ANI castiga 28 milioane de dolari din Youtube

joi, decembrie 19th, 2019 75 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Ryan Kaji, în vârstă de opt ani, a câștigat 26 de milioane de dolari în 2019 pe canalul său YouTube, ceea ce îl face cel mai bine plătit creator de pe platformă, potrivit unei liste publicate miercuri de revista Forbes.Kaji, al cărui nume real este Ryan Guan, a fost deja cel mai mare câștigător al platformei video în 2018, cu 22 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Canalul său „Ryan’s World”, lansat în 2015 de părinții lui Ryan, are doar trei ani, dar are deja 22,9 milioane de abonați.

Ryan Kaji cel mai mic youtuber

Inițial numit „Ryan ToysReview”, canalul a constat în cea mai mare parte din videoclipuri „unboxing” – videoclipuri cu tânăra vedetă care deschideau cutii de jucării și se jucau cu ele.

Mai multe dintre videoclipuri au acumulat peste un miliard de vizualizări, iar canalul a primit aproape 35 de miliarde de vizualizări de la crearea sa, potrivit datelor de pe site-ul de analiză Social Blade.

Recent, canalul a fost redenumit după ce o organizație de advocacy pentru consumatori, Adevărul în publicitate, a depus o plângere la Comisia Federală a Comerțului din SUA (FTC) cu privire la aceasta.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023