Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Reducere la abonamentele Playstation PLUS 188 RON

joi, iunie 4th, 2020 1.008 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Abonează-te la PS Plus pentru un plan de plată recurentă la una, trei sau 12 luni*, sau alege dintre trei opţiuni pentru a adăuga mai mult timp la abonamentul tău existent.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

PlayStation Plus Membership 1 An Emag

ps4plus

Abonament PlayStation Plus 12 luni Altex

Magazin Emag Romania

Abonament PlayStation Plus 12 luni Altex

PlayStation Plus RO Membership 3 Luni Altex

Ce este PlayStation Plus?

Primele lucruri în primul rând: ce este PlayStation Plus?

PlayStation Plus (PS Plus) este un serviciu de abonare online care îți îmbunătățește contul de rețea PlayStation gratuit existent. Acesta vă oferă jocuri gratuite, reduceri și alte avantaje care vă ajută să beneficiați la maxim de PlayStation 4. Este necesar și pentru a juca jocuri multiplayer online pe PS4.

PS Plus este disponibil pentru a achiziționa abonamente PlayStation Plus de o lună, 3 luni și 12 luni în toate țările care au acces la PlayStation Store.

Dacă doriți să jucați jocuri multiplayer online pe PlayStation 4, veți avea nevoie de PlayStation Plus. Cam așa este. Dacă încercați să utilizați funcțiile multiplayer online dintr-un joc fără să vă abonați mai întâi, veți vedea un mesaj care spune că aveți nevoie de PS Plus.

Este necesară abonarea la PlayStation Plus?

PlayStation Plus nu este necesară pentru a juca jocuri cu un singur jucător și nu este necesară atunci când joci jocuri multiplayer dacă toată lumea care joacă acest joc este așezată în fața aceleiași console cu un controler. Este necesar doar pentru jocuri online.

Poți juca online fără PS Plus?

Dacă aveți un PlayStation 4 sau PlayStation Vita, PlayStation Plus NU este necesar pentru jocuri multiplayer online. Puteți juca jocuri online gratuit.

De asemenea, serviciul PS Plus nu este necesar pentru a utiliza alte funcții online, inclusiv aplicații media precum Netflix și YouTube, sau browserul web al PlayStation 4. Puteți utiliza toate aceste funcții chiar și fără abonament.

PS4 Online multiplayer

Joaca-te cu prieteni si rivali modurile online din jocurile tale preferate.

PlayStation Plus RO PS4 pentru jocuri lunare

În fiecare lună, Sony oferă mai multe jocuri gratuite pentru abonații PS Plus, cunoscute și sub denumirea de jocuri „Instant Game Collection”. Pe parcursul acestei luni, aceste jocuri sunt disponibile, puteți alege să le „cumpărați” gratuit pe PlayStation 4. Puteți apoi să păstrați aceste jocuri în biblioteca dvs., să le descărcați și să le jucați gratuit atâta timp cât abonamentul dvs. la PS Plus este activ.

Dacă nu răscumpărați jocul în timp ce este gratuit timp de o lună, nu îl primiți gratuit. Aceasta înseamnă că nu veți primi niciunul dintre jocurile gratuite anterior când vă abonați la PlayStation Plus. Înseamnă, de asemenea, dacă nu vă descărcați jocurile gratuite în fiecare lună, veți rata unele și nu le veți primi gratuit. Pentru jucătorii care sunt membri ai PS Plus de multă vreme, este posibil să aibă o bibliotecă plină cu sute de jocuri pe care le-au achiziționat gratuit.

Reduceri exclusive pentru PlayStation.

Economiseste cu ajutorul reducerilor exclusive pentru membrii PS Plus

PlayStation Plus te ajuta sa descoperi cel mai bun loc in care te poti juca. Este o lume captivanta a actiunilor multiplayer si a jocurilor de top pe care le poti incerca in fiecare luna fara cost suplimentar – in perioada in care esti membru.

Unele dintre vânzările de pe PlayStation Store sunt disponibile numai pentru abonații PlayStation Plus, adică oferte exclusive. Alte vânzări oferă un preț mai mare pentru neabonați, dar un preț mai ieftin pentru abonați. În acest caz, veți vedea două prețuri separate pentru un articol în PlayStation Store. Cel mai ieftin este pentru abonații PlayStation Plus, în timp ce celălalt preț este pentru neabonați.

Cu toate acestea, rețineți că, în general, nu veți primi o reducere la jocurile noi noi de îndată ce vor ieși. Reducerile sunt de obicei disponibile doar la jocurile mari mai vechi sau, probabil, la jocurile indie mici.

In concluzie, merita sa-ti faci cont la Playstation Plus, mai sus ai cateva magazine care vand accese online pentru Playstation 4 – PS Plus

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023