Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Raul J deschide un canal de Youtube Games ! Subscribe !

duminică, mai 24th, 2020 91 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Dacă ai întreba un copil de cinci până la zece ani ce visează să fie și ar spune că vrea să fie vlogger, ai înțelege de ce? Probabil că nu.
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Dacă ai întreba un copil de cinci până la zece ani ce visează să fie și ar spune că vrea să fie vlogger, ai înțelege de ce? Probabil că nu.

Dar copiii vor să fie vedete pe internet. Și dacă tot nu mai visează să fie astronauți, ca Neil Armstrong, ca cine vor să fie?  

Cine este Raul J.?

Raul Justin este un nou gamer. Creator de continut online. Face parte din fermecatoarea generatie YouTube.

Salut! Eu sunt Raul J si va invit pe canalul meu sa vizionati serii precum GTA V, The Forest, Wasteland, DayZ, H1Z1, The Sims 4, Jocuri Indie.

Raul J este fan declarat GTA 5 si Fortnite. Se filmeaza jucand si comentand. Sunt multi youtuberi care in momentul in care nu au chef renunta. Daca sunt multi oameni, e nevoie sa pui in fiecare zi , dupa cum ne relateaza chiar el.

Nu uita Subscribe , click aici la canalul lu Raul J.

Era sa uit dupa cum ne-a spus chiar el:

Subscribe pentru noroc ! 
Sursa voastra zilnica de jocuri pe Youtube

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023