Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
playstation plus
Plus jocurile gratuite sunt pe cale să fie dezvăluite pentru decembrie 2019, întrucât Sony își propune să depășească jocurile Xbox cu Gold pentru a treia lună consecutivă.

Totul a început în octombrie, când Sony a făcut un anunț surpriză că The Last of Us Remastered și MLB The Show ’19 vor fi oferite gratuit abonaților PS Plus. Aceasta a fost urmată de o altă lună incredibilă a jocurilor gratuite PlayStation Plus pentru noiembrie, deoarece Nioh și Outlast 2 s-au alăturat echipei.

Abonații PS Plus vor spera la o magie similară atunci când jocurile PS4 gratuite din decembrie 2019 vor fi dezvăluite de Sony.

Și, din fericire, nu este mult timp de așteptat, deoarece jocurile gratuite pentru PS4 din decembrie 2019 vor fi dezvăluite pe 27 noiembrie, la ora 23

Jocurile lunii Decembrie 2019 pentru Playstation 4 Plus

Jocurile gratuite vor fi disponibile pentru a descărca mai puțin de o săptămână mai târziu pe 3 decembrie. Formația se reîmprospătează de obicei în jurul orei amiezii.

Odată cu creșterea Crăciunului și luna decembrie a ultimului an, există o așteptare ca Sony să livreze încă o lună excepțională a jocurilor PS Plus.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023