Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Din 25 noiembrie - 5 decembrie 2019 meteorologii anunță o creștere treptată a temperaturilor până la valori maxime de 15 grade Celsius

Vremea în Banat. Prognoza meteo ANM

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în intervalul 25-29 noiembrie, se vor înregistra temperaturi maxime de 15 grade. În intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de răcire treptată va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 5 grade. Ulterior, până pe 8 decembrie, această medie va atinge 9 grade. Regimul termic nocturn va fi caracterizat în perioada 25 -30 noiembrie de valori medii în jurul a 6 grade, valori cu mult peste cele normale.

Începând cu data de 1 decembrie, vremea se va răci, astfel că temperaturile minime se vor încadra, în medie, între 0 și 2 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere începând cu data de 27 noiembrie. Acestea local pot fi moderate cantitativ în prima parte a celei de-a doua săptămâni.

Vremea 25 noiembrie – 8 decembrie 2019. Meteo Crișana

Regimul termic nocturn va fi caracterizat în perioada 25 – 30 noiembrie de valori medii în jurul a 5 grade, valori cu mult peste cele normale.

Începând cu data de 1 decembrie, vremea se va răci, astfel că temperaturile minime se vor încadra, în medie, între -1 și 2 grade. 

Sursa: A1.ro

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023