Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
ninsori romania
Ninsori, ploi, lapoviță și frig sunt anunțate în România, potrivit Adminstraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) 2-15 Decembrie

Prognoza meteo pentru Muntenia

Vremea va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea, cu temperaturi minime de -5…0 grade, mediat regional, în timp ce maximele se vor încadra între 2 şi 6 grade, până în jurul datei de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

La începutul intervalului vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă, apoi probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor slabe cantitativ va fi din nou în creştere începând cu data de 10 decembrie.

Ulterior, temperatura va avea variaţii de la o zi la alta, iar estimările indică situarea acestora peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare după data de 10 decembrie.

 

Prognoza meteo pentru Banat

Intervalul va debuta cu vreme rece, mai ales în cursul nopţilor, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime de 2…6 grade şi minime de -6…-1 grad, în medie.

În intervalul 7-10 decembrie, procesul de încălzire a vremii va determina valori diurne de 7…10 grade şi nocturne de 0…4 grade, mediat regional.

Până la sfârşitul intervalului de prognoză estimările prognostice indică o probabilitate mai mare pentru un regim termic caracterizat de valori -mai ales cele maxime peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023