Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii Ianuarie 2023 la PS Plus Esential

miercuri, decembrie 28th, 2022 242 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

jocurile-lunii-ianuarie
Billbilkun este un utilizator Deadlabs care, de ceva vreme, a scurs - fără greșeli - titlurile PlayStation Plus
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament Playstation Plus RO

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chassis)

Consola PlayStation 5 + Joc PS5 FIFA 23

Magazin Emag Romania
ps4plus

Playstation Plus RO 365 Zile

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 + Joc PS5 Gran Turismo 7 + Joc PS5 Horizon Forbidden West + PSPlus 90 zile

Consola Playstation 5 (B-Chasis)

Billbilkun este un utilizator Deadlabs care, de ceva vreme, a scurs – fără greșeli – titlurile PlayStation Plus care se alătură serviciului din timp într-o manieră neoficială,  anunta ca jocurile care ar putea fi incluse in abonamentul Gratuit PS Plus Esential din ianuarie 2023 sunt:
A făcut-o din nou: acum știm jocurile gratuite PS Plus Essential care vor fi disponibile în ianuarie 2023 pentru PS5 și PS4. Aruncă o privire pentru tine.

Stars Wars Jedi : Fallen Order

Oferirea Star Wars Jedi: Fallen Order este o opțiune excelentă pentru ca jucătorii să se bucure de prima aventură din serie. La ce să te aștepți? O uimitoare metroidvania 3D cu lupte ușoare asemănătoare sufletelor care întruchipează Universul Star Wars într-un mod incredibil.

Fallout 76

Nu poți ignora Fallout 76, spin-off-ul RPG multiplayer al francizei post-apocaliptice care, deși nu a avut timp bun la lansare din cauza unei cantități mari de probleme, bug-uri, glitch-uri și multe altele, s-a lucrat non-stop în ultimii ani pentru a crea un titlu demn de timpul și atenția jucătorului.

 

Axiom Verge 2

Axiom Verge 2, continuarea uneia dintre cele mai apreciate metroidvanii indie din ultimul deceniu. În această continuare, lupta corp la corp are prioritate față de armele la distanță și poți explora lumea din două perspective distincte: lumea fizică și o oglindă digitală. Cu două intrări care împărtășesc asemănări, dar care schimbă atât de mult mecanica, putem spune cu siguranță că avem o franciză uimitoare în devenire.

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023