Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite Playstation Plus in Ianuarie 2021

miercuri, ianuarie 6th, 2021 206 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

PS-Plus-ianuarie-2021-tomb-rider-greedfall-man-eater
Au fost dezvaluite jocurile PS Plus pentru luna ianuarie 2021. Așa cum a devenit normal, utilizatorii primesc un titlu PS5 alături de două jocuri PS4.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
Consola SONY Playstation 4 Pro (PS4 Pro) 1TB, Jet Black, G-Chassis + extra controller DualShock 4 V2

Consola Sony Playstation 4 PRO

Magazin Emag Romania
controller-wireless-playstation-dualsene-ps5

Controller Wireless PlayStation DualSense

Magazin Emag Romania
placa-captura-ps5

Placa de captura video HDMI, cu iesire audio

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 4 Slim 500GB Negru

Magazin Emag Romania
fan-ps4

Cooler Fan Dobe pentru PlayStation PS4

Au fost dezvaluite jocurile PS Plus pentru luna ianuarie 2021. Așa cum a devenit normal, utilizatorii primesc un titlu PS5 alături de două jocuri PS4.

Toate cele trei jocuri PS Plus pentru ianuarie 2021 vor fi disponibile pentru descărcare de la 5 ianuarie. 

Primul joc:  Maneater este titlul PS5 din ianuarie

Simulatorul de rechini care mănâncă oameni este, de asemenea, pe PS4, dar aceasta este în mod specific versiunea actuală a jocului.

Pe PS4, abonații pot aștepta cu nerăbdare aventura Lara Croft, plină de umor, Shadow of the Tomb Raider și o acțiune RPG Greedfall. Desigur, ambele jocuri pot fi jucate și pe PS5 prin compatibilitate inversă.

Ne-am bucurat mult de Maneater și am simțit că prezentarea îmbunătățită a PS5 a crescut cu o notă.

 

Selecția sănătoasă din ianuarie 2021 de titluri gratuite PlayStation Plus este disponibilă pentru descărcare chiar acum din PlayStation Store, ceea ce face ca alte trei jocuri să vă fie accesibile pe PlayStation 5 și două pe PlayStation 4.

Maneater titrează selecția lunii cu o versiune nativă PS5 în timp ce Greedfall și Shadow of the Tomb Raider poate fi jucat atât pe PS5, cât și pe PS4. Perfect dacă ați lucrat deja prin gama de lansare.

 

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023