Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PlayStation 5 nu poate folosi hardware-ul AMD pentru Ray Tracing – zvon

duminică, decembrie 29th, 2019 71 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Playstation 5
Playstation 5
Image: © Playstation 5
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

PlayStation 5, la fel ca Xbox One Series X, va fi alimentat de tehnologia AMD, dar se pare că soluția hardware pentru urmărirea razelor nu va veni de la companie, potrivit unei scurgeri recente.

PlayStation 5

Komachi Ensaka, un cunoscut leaker, a postat recent câteva descoperiri noi pentru jetoane cu numele de nume Sparkman, Arden, Oberon și Ariel. Se pare că primele două sunt legate de Xbox Series X, în timp ce cele din urmă sunt legate de PlayStation 5, după cum a fost raportat cu ceva timp în urmă.

Noile descoperiri sunt foarte interesante, deoarece Sparkman și Arden au urmărit raza și umbrirea cu rata variabilă, în timp ce Oberon și Ariel nu. Dacă într-adevăr au legătură cu consola PlayStation 5, aceasta înseamnă că Sony nu va folosi tehnologia AMD pentru urmărirea razei și umbrirea cu viteză variabilă.

PlayStation 5 se lansează anul viitor în toată lumea. Vă vom ține la curent cu acesta imediat ce vor intra mai multe detalii în această privință, deci rămâneți la curent cu toate noutățile.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023