Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Pachetul HBO MAX
HBO a anunțat Într-un briefing de presă astăzi câteva detalii cheie pentru noul său serviciu de streaming, HBO Max, inclusiv prețul și data lansării.

Serviciul, care urmează să lanseze cu 14,99 USD pe lună în mai 2020, va include „de două ori cantitatea de conținut pe HBO în prezent” de la parteneri cheie precum Cartoon Network, CNN, TNT, Crunchyroll, Sesame Atelier și multe altele, pe lângă ardezia originalelor HBO pe care le cunoașteți și vă bucurați în prezent.

HBO Streaming

Potrivit HBO, veți putea accesa aplicația pe dispozitivele mobile prin magazinele de aplicații respective, precum și prin dispozitive de streaming și televizoare inteligente – deși HBO nu trebuie să numească parteneri specifici.

Exemple specifice de conținut anunțate astăzi au fost mai multe spin-off-uri noi din Sesame Street, inclusiv un talk-show târziu al nopții cu Elmo, 40 de ani de filme DC, inclusiv toate filmele cu Batman și Superman, capse de comedie Friends și The Big Bang Theory, 300 de episoade din South Park. , o colecție cu anime de la Crunchyroll, Rick & Morty, Doctor Who de la BBC și proiecte noi de la JJ Abrams și Reese Witherspoon.

Unul dintre punctele cheie de vânzare ale serviciului HBO este că este orientat spre familie. Serviciul este setat să includă nu numai ultimii 50 de ani din Sesame Street, dar intenționează, de asemenea, să includă patru speciale pentru Time Adventure și o mulțime de conținut adecvat vârstei din Cartoon Network.

Evident, asta se confruntă cu imaginea companiei de a fi băiatul rău al televiziunii premium, dar HBO pare să dureze foarte mult pentru a împiedica copiii să vadă ceva la care nu trebuie să folosească mai multe conturi de utilizator, cu opțiunea pentru părinți să le stabilească. parametrii de vârstă.

HBO are o luptă ascendentă împotriva Netflix și Disney

În mod actual, HBO a recunoscut competiția pe tot parcursul prezentării. Nimeni de pe scenă nu s-a prefăcut că Netflix nu există sau că Disney Plus nu era o gorilă de 1.000 de kilograme care aștepta să fie dezlănțuită pe lume.

Dar HBO spune că îl va diferenția de pachet este ardezia sa de parteneriate extinse, biblioteca de spectacole populare din ultimele patru decenii și parteneriate de furnizori precum cea pe care o are cu RDS. Acest ultim aspect este important pentru că este ceea ce va permite HBO Max să crească rapid la început.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023