Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Jocuri gratuite PS4 anunțate
Jocurile gratuite din luna noiembrie pentru abonații PlayStation Plus au fost dezvăluite și este una dintre cele mai bune luni în timp. Abonații vor primi jocul de acțiune provocator Nioh, precum și teribilul joc horror Outlast 2.

Ambele jocuri Nioh si Outlast 2 se alătură echipei PS Plus pe 5 noiembrie. După ce sunt disponibile, le puteți adăuga la coș și la final.

După aceea, sunt ale tale pentru a păstra cât timp ești abonat la PlayStation Plus.

Mai sus ai cele mai bune oferte la Playstation PLUS, vrei ca aceste jocuri sa fie ale tale gratuit, aboneazate la PS plus, in fiecare luna primestii jocuri de peste 300-500 RON.

Jocurile lunii Noiembrie 2019 Playstation Plus

Nioh

Nioh se află în Japonia feudală fictivă și te pune în pantofii lui William Adams care – în joc și în viața reală – este primul samurai occidental. Jocul său este foarte comparabil cu seria Suflete întunecate, cu luptă provocatoare, niveluri uriașe deschise și șefi mari, care probabil vă vor bate fundul. Recenzia noastră de la Nioh a notat-o ​​pe 9/10 și a numit-o „spin eficient și plin de luptă pentru combaterea și explorarea inspirată de Suflete Întunecate”.

Șefii gigantici pot provoca teamă, dar al doilea joc PS Plus inspiră teroare pură. Outlast 2 este o călătorie în prima persoană printr-o zonă terifiantă după alta. După un accident de elicopter, soția ta dispărește într-o regiune îndepărtată înfiorătoare, plină de cultiști desfigurați care caută să ucidă pe oricine găsesc. Dotat cu camera video de încredere, trebuie să folosiți funcționalitatea de vizionare de noapte și de înregistrare pentru a te strecura, supraviețui și salva soția. Recenzia OutStafului GameSpot a comparat jocul cu „o plimbare printr-o casă bântuită cu adevărat uimitoare”, scorând-o pe 7/10.

Outlast 2

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023