Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
GoPro hero 8 Image
Accesorii excelente, o reproiectare inteligenta, GoPro Hero 8 in topul camerelor de actiune

GoPro Hero 8 Black 

GoPro a scăpat în cele din urmă de cadrul necesar pentru montarea camerei, ceea ce veți vedea în schimb este că GoPro Hero 8 și-a încorporat de fapt degetele de montare în cameră, a blocat bateria și slotul pentru card microSD, care este acum pe partea dreaptă cu un port USB-C.

Obiectiv GoPRO

Obiectivul este realizat cu Gorilla Glass care este de două ori mai rezistent la impact decât sticla de pe modelele Hero din trecut.
Stabilizarea electronică a imaginii de pe Hero 8 Black este extraordinar de adică, stabilizarea HyperSmooth a companiei pe Hero 7 Black a eliminat practic nevoia de a folosi un gimbal motorizat, cum ar fi propriul Karma Grip al GoPro .

Stabilizare GoPRO Hero 8

Cu Hero 8, GoPro a făcut ca HyperSmooth să fie reglabilă în cazul în care îl doriți, să neteziți ceva mai mult sau să adăugați un impuls pentru atunci când nu doriți deloc agitare. De asemenea, HyperSmooth este acum disponibil la toate rezoluțiile și ritmurile cadrelor, astfel încât clipurile cu mișcare lentă nu arătau niciodată mai bine.

Pentru a face mai rapid să ajusteze sau să utilizezi setările individuale ale funcțiilor, acum există patru butoane de comandă programabile pe ecran. Apăsați lung pe una dintre ele și puteți selecta dintre opțiuni precum un control digital al zoomului, activând și dezactivând mișcarea lentă și adăugând un impuls de stabilizare.

Anunțate împreună cu noua cameră sunt trei accesorii modulare, concepute pentru a face Hero 8 o cameră mai vlogger-friendly.

 

Poti achizitiona aceasta camera de la retailerul Emag la un pret foarte bun.  ->> vezi pret aici <<-

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023