Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Noul Apple iPhone 12

duminică, februarie 14th, 2021 146 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Apple Iphone 12
A fost un an greu pentru întreaga lume din cauza virusului coronavirus, iar gadgeturile fanteziste nu sunt ceva ce cumperi în timp de criză.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

A fost un an greu pentru întreaga lume din cauza virusului coronavirus, iar gadgeturile fanteziste nu sunt ceva ce cumperi în timp de criză.
Producția de iPhone nu a fost atât de afectată de pandemie și încă am văzut premiera generației iPhone 12 în octombrie anul trecut.
A fost interesant, sigur, dar și foarte conservator și … neoriginal dacă vreți. Dar a trecut destul de mult timp când am văzut mari salturi tehnologice, așa că va trebui să facă un nou design și o conectivitate 5G.

 

Noul Apple iPhone 12


În primul rând, vrem să mulțumim Apple pentru că nu a numit ultimele sale telefoane iPhone 12 5G, iPhone 12 mini 5G și așa mai departe. Înțelegem de ce producătorii doresc să se accentueze pe capacitatea 5G, dar haideți – nu este marea afacere pe care companiile încearcă să o realizeze, oricum nu doar.

Apple iPhone 12 

Chiar dacă nu este un salt tehnologic uriaș și, în ciuda pandemiei coronavirus în curs de desfășurare, seria iPhone 12 a primit o primire foarte călduroasă. Noul iPhone 12, în special, a fost epuizat de ceva timp și există un motiv întemeiat – are cele mai multe caracteristici noi ale Seriei 12 la un preț rezonabil. Are noul OLED, o gamă bună de camere, un chipset emblematic, noul design nostalgic și, bine, 5G.

Din păcate, am văzut o reducere severă a pachetului de vânzare cu amănuntul – au dispărut încărcătorul și căștile.

Și dacă ați crede că acest lucru nu se va răspândi pe piața Android, Samsung și Xiaomi – cei mai mari jucători ai săi – fac deja aceleași mișcări

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023