Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Messi se desparte de Barcelona dupa 21 ani! Despărțirea deceniului în fotbal

miercuri, august 11th, 2021 153 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Messi-barcelona
Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a anunțat joi într-un comunicat citat de publicația ABC că se desparte de starul Leo Messi din cauza ”problemelor financiare”.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
minge-messi

Minge iMK®, Grupa 5 Messi

Magazin Emag Romania
Figurina-messi

Figurina Soccerstarz Argentina Lionel Messi

Magazin Emag Romania

Echipament Barcelona Messi Adulti

Magazin Emag Romania
messi-tablou

Tablou Canvas Personalitati Lionel Messi Alb Negru, 30 x 45 cm

Magazin Emag Romania

Tablou Canvas Personalitati Messi la campionatul de fotbal, 20 x 30 cm

Lionel Messi nu mai semnează cu Barcelona!  clubul catalan a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou.

Telenovela relației lui Messi cu Barcelona se încheie astfel după 21 de ani de carieră neîntreruptă la clubul din capitala Cataloniei. La Barca, Messi a jucat 777 de meciuri oficiale în care a înscris 672 de goluri. A câștigat 35 de titluri cu echipa (printre care 10 campionate ale Spaniei și 4 Champions League) și a fost de 6 ori laureat al Balonului de Aur.

Veteranul de 34 de ani trebuia să parafeze un nou acord pe cinci ani, deși exista opțiunea ca noul contract să fie reziliat unilateral în 2023, așa cum a anunțat L’Esportiu de Catalunya. Inițial, jurnaliștii spanioli știau că argentinianul va fi prezent la partida pentru Trofeul Joan Gamper de duminică, unde, în fața a 3.000 de fani pe Estadi Johan Cruyff, urma să fie prezentat pe teren și să ofere un discurs celor prezenți, cu noul contract semnat.

Deși a fost atins un acord între FC Barcelona și Leo Messi pentru un nou contract, acesta nu poate fi înregistrat din cauze economice (regulamentele La Liga). Din cauza acestei situații, Leo Messi nu poate continua la FC Barcelona. Cele două părți regretă profund că nu pot fi îndeplinite dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului”, se arată în comunicatul oficial emis de Barcelona.

Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltarea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, au mai scris catalanii.

Messi avea cel mai mare salariu din lume

El fusese de acord să renunțe la mai mult de jumătate din salariul său, cifrat la 76 de milioane de euro pe an. Barcelona are cea mai mare masă salarială din lume. Pe finalul anului trecut, salariile pe care le plătea Barcelona pe an totalizau 800 de milioane de euro. Din această sumă, 70 la sută reprezenta salariile fotbaliștilor.

Lionel Messi

Lionel Messi a izbucnit în lacrimi, duminică, în momentul în care şi-a anunţat plecarea de la Barcelona,  echipă la care şi-a petrecut întreaga carieră,  subliniind că a făcut tot ceea ce a depins de el pentru a continua pe Camp Nou, însă acest lucru a fost imposibil, din cauza dificultăţilor financiare cu care se confruntă în prezent clubul catalan.
Messi și-a luat la revedere de la Barcelona cu ochii în lacrimi

Cine va fi noul Messi de la Barcelona, ramane sa vedem! mai jos aveti un video cu unele dintre cele mai bune momente ale fotbalistului Lionel Messi

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023