Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Marvel TV se închide, dar unele emisiuni vor supraviețui

miercuri, decembrie 11th, 2019 87 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Marvel Television, partea companiei responsabile pentru emisiuni precum Daredevil pe Netflix și Agents of SHIELD, se va închide în curând
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Marvel Television, partea companiei responsabile pentru emisiuni precum Daredevil pe Netflix și Agents of SHIELD, se va închide în curând, potrivit unui raport al Deadline. Aceasta va duce la concedieri pentru ceea ce este descris ca o „parte semnificativă” a personalului său. Restul membrilor echipei vor fi pliați în studiile Marvel ale lui Kevin Feige, iar unele proiecte existente vor fi realizate.

Aceste proiecte includ Helstrom pentru Hulu și un al șaptelea sezon final al Agents of SHIELD, precum și patru proiecte animate pentru adulți pentru Hulu (MODOK, Tigra și Dazzler, Howard Duck și Hit Monkey). Totuși, asta va fi pentru noi spectacole, deoarece se pare că proiectele viitoare sunt puse în așteptare.

“Decizia a fost luată pentru a completa proiectele Marvel TV care sunt în prezent în producție, dar nu continuă cu alte dezvoltări”, a declarat divizia pentru Deadline în raport.

  • Emisiuni și filme Marvel care vin la Disney Plus
  • Thor Ragnarok a ajuns pe Disney Plus, iar Black Panther este următorul
  • Cele mai bune spectacole de pe Disney Plus
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023