Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Vineri, premierul libanez, Saad al-Hariri, a declarat că țara trece printr-un „moment inedit, dificil”, dar a încetat să mai demisioneze.

De ce oamenii protestează în Liban?
Mii de libanezi au ieșit în stradă pe fondul unei crize economice pe care mulți dau vina asupra guvernului.

“Stăteam acasă și am văzut oamenii în mișcare și așa am ieșit”, a declarat agenția de știri Reuters Cezar Shaaya, un contabil care protestează în Beirut. “Sunt căsătorit, am plăți ipotecare datorate în fiecare lună și nu lucrez. E vina statului.”

 

Dar impozitul WhatsApp?
Joi, guvernul a anunțat o nouă taxă zilnică pentru apelurile efectuate prin intermediul sistemului de voce-over-internet-protocol (Voip), care este utilizat de aplicații, inclusiv WhatsApp, Facebook Messenger și FaceTime-ul Apple.

Cum WhatsApp a ajutat să transforme un sat indian într-o gloată de linie
WhatsApp descoperă un atac de supraveghere „țintit”
Guvernul s-a retras după câteva ore, dar protestele au continuat.

“Nu suntem aici peste WhatsApp, suntem aici peste orice: peste combustibil, mâncare, pâine, peste tot”, a spus Abdullah, un protestatar din Beirut.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023