Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun laptop pentru studenti

joi, august 19th, 2021 165 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel mai bun laptop pentru facultate
Esti la facultate cu siguranta vei dori sa stii care este cel mai bun laptop pentru studenti.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Daca esti la facultate cu siguranta vei dori sa stii care este cel mai bun laptop pentru studenti. Veți dori unul dintre cele mai bune laptop-uri de la facultate, astfel încât să puteți asuma examenele, apoi să transmiteți la TV sau să jucați jocuri când este timpul să vă relaxați. Pe piata exista  atât de multe opțiuni,  prețuri diferite, poate fi temă în sine să găsești cele mai bune laptopuri pentru studenți.

Care este cel mai bun laptop pentru facultate?

Avem impresia că ASUS VivoBook 15 M513IA sunt cele mai bune laptopuri pentru studenți. Nu toată lumea are un buget, dar majoritatea oamenilor vor dori să economisească cât mai mulți bani posibil, astfel încât să poată achita împrumuturile studențești. Dacă faceți parte din acest grup,  ASUS VivoBook 15 M513IA oferă specificații și caracteristici premium la un preț rezonabil, sub 3000 RON.

ASUS VivoBook 15  ar putea fi un notebook de nivel mediu, dar arată și se simte ca o mașină mai premium. De asemenea, ASUS VivoBook 15 M513IA oferă performanțe rapide de la procesoarele AMD Ryzen 7 4700U, are un ecran excelent și este suficient de portabil pentru a fi transportat în campus.

Apoi, este și ASUS VivoBook 15 , care are toate aceste trăsături într-un șasiu convertibil și este asistat de noile procesoare Ryzen 4000 ale AMD. Aveți nevoie de un ecran mai mare? ASUS VivoBook 15  așa cum sugerează și numele, este în esență o versiune de 15 inci a ASUS VivoBook 15 .

 

 

 

Cel mai bun laptop pentru studenti


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023