Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun kit de iluminare RGB pentru PC

marți, mai 4th, 2021 222 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

banda led rgbw 2021
Schimba total aspectul incaperii sau al spatiului exterior in care sunt amplasate si pun la dispozitie o varietate de functii si efecte, in functie de modelul pe care il alegi. Benzile LED sunt o alternativa eleganta si eficienta la sursele clasice de lumina, putand fi utilizate atat ca prezenta difuza si discreta
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

La urma urmei, platforma dvs. de jocuri este concepută pentru distracție și divertisment. Deci, de ce să nu-l accesorizezi cu ceva care arată grozav, ce zici de un kit RGB?

Culor personalizate

Incepem prin a vorbi despre modul în care funcționează un kit de lumină RGB. Unele kituri și plăci de bază vor produce culori automat. 

Culoarea RGB este puțin diferită de culoarea vopselei. Motivul este că pigmenții de vopsea nu adaugă de fapt culoare; o elimină. Deci, pigmentul de vopsea albastră absoarbe toată lumina, cu excepția luminii albastre, pe care o reflectă înapoi către dvs. Drept urmare, vedeți albastru. Dar cu lumina, adăugați culori împreună în loc să le îndepărtați. Deci, în loc de albastru, galben și roșu, culorile primare ale luminii sunt roșu, verde și albastru (RGB).

Cel mai bun kit de iluminare RGB pentru PC


 

Un singur canal sau cu mai multe canale?

Următorul lucru despre care trebuie să vorbim este ce tip de controler veți folosi. Nu, nu vorbim despre controlere de joc. Vorbim despre controlere cu LED-uri. Controlerul este pur și simplu dispozitivul la care se conectează LED-urile. Controlează culoarea și nivelul de luminozitate al fiecărui bec individual de pe banda de lumină. Unele plăci de bază de ultimă generație au controlere încorporate, dar ce se întâmplă dacă le furnizezi pe ale tale? În acest caz, va trebui să știți ce cumpărați.
Există două tipuri de bază de controler LED: monocanal și multicanal.

Diferența aici este cât de multe zone de iluminare diferite puteți opera. Să presupunem că aveți lumini în partea din față și din spate a computerului.

Este posibil să doriți să aveți diferite niveluri de culoare și luminozitate. Cu un controler multi-canal, puteți crea setări separate pentru partea din față și cea din spate. În schimb, cu un controler cu un singur canal, obțineți o singură zonă de iluminare, astfel încât toate benzile dvs. vor arăta la fel. În zilele noastre, cu costuri tehnologice mai mici, majoritatea controlerelor RGB sunt multicanal. Dar este totuși ceva la care trebuie să fii atent.

5, 4 sau 3 pini?

Un alt lucru pe care va trebui să îl luați în considerare este câți pini au benzile dvs. LED. S-ar putea să credeți că ar exista un standard universal, dar industria nu a fost bună cu noi. În schimb, există acum mai multe standarde, deci va trebui să vă asigurați că tot ceea ce cumpărați este compatibil.

Standardul RGB original a folosit un design cu 4 pini. În acest design, fiecare culoare are propriul fir separat, fiecare pentru roșu, verde și albastru. Alimentarea primară este furnizată de un cablu de 12 volți la capăt. Acest standard precedă de fapt iluminarea cu LED-uri a computerului și datează din momentul în care luminile RGB erau în principal pentru decorarea casei.

Mulți producători de plăci de bază încă folosesc acest standard. Cu toate acestea, unii producători au decis să schimbe lucrurile. De exemplu, firul de 12 volți poate fi unul din mijloc în loc să fie pe capăt. În acest caz, va exista de obicei o săgeată care indică care este cablul de alimentare. Dacă conectați LED-uri direct la placa de bază, verificați mai întâi pentru a vă asigura de ce aveți nevoie.

Dar așteaptă, mai sunt! Alți producători, cum ar fi Gigabyte, au început să utilizeze un cablu cu 5 pini. Acest al cincilea pin este dedicat LED-urilor albe, care sunt incluse pe unele benzi RGB moderne. Aceste lumini folosesc o putere mai mică decât alte lumini, care utilizează trei diode separate. Deci, chiar dacă folosiți mai multe fire, de fapt utilizați mai puțină energie.

În cele din urmă, cel mai recent standard este designul cu 3 pini. Designul cu 3 pini asigură 5 volți de putere prin trei cabluri, câte unul pentru fiecare culoare. Acest standard este util pentru LED-uri mai noi care consumă mai puțină energie decât diodele mai vechi.

După cum puteți vedea, identificarea tipului de conexiune poate deveni puțin dificilă. Din fericire, dacă cumpărați un controller LED dedicat, toate luminile dvs. vor fi conectate la controller. Drept urmare, sunteți garantat că toate piesele dvs. vor fi compatibile. Dar dacă placa de bază are un controler încorporat, va trebui să vă asigurați că benzile dvs. de lumină sunt compatibile.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023