Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii Octombrie 21 pentru Playstation Plus PS5-PS4 Mortal Kombat X, Tenis Tour

luni, septembrie 27th, 2021 619 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

ps-plus-maluma
Mortal Kombat X, and PGA Tour 2K2
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Joc Playstation Plus Subscription Card Abonament 3

Playstationplus

Abonament PS+ (PlayStation Plus) 12 luni (365 zile) RO PS4

Magazin Emag Romania
Playstationplus

Card abonament PlayStation Plus RO, Membership de 365 zile

Abonament PlayStation Plus 3 luni (licenta electronica PS4)

Magazin Emag Romania

Consola PS5 Sony PlayStation 5

Cineva se pare ca ar fi dezvăluit gama gratuită PS Plus, înainte ca Sony să poată face acest lucru: Hell Let Loose și Mortal Kombat X și PGA Tour 2K21.

La fel ca luna trecută, zvonul vine prin amabilitatea forumului francez Dealabs , care a dezvăluit corect linia din Septembrie înainte de anunțul oficial Sony. Încă o dată, scurgerea ar fi fost verificată de echipa de moderare a site-ului, care este mulțumită că informațiile conținute în scurgeri sunt autentice.

Jocurile luniii Octombrie pentru Playstation Plus sunt:

  1. Hell Let Loose 
  2. Mortal Kombat X
  3. PGA Tour 2K21.

 

De data aceasta, Hell Let Loose este unic pentru jucătorii PS5, ceea ce ar putea fi puțin surprinzător, având în vedere că jocul nu este încă pe consolă. Shooter-ul tactic multiplayer la prima persoană – care a fost lansat pe PC la începutul acestui an – urmează să fie lansat pe sistemele de generație următoare PS5 și Xbox Series X luna viitoare și vede jucătorii să lupte pe fronturile de vest și de est ale celui de-al doilea război mondial.

Pentru jucătorii PS4, aparent există jocul de luptă preferat de fani, Mortal Kombat X, și jocul de golf mult mai liniștit PGA Tour 2K21 pentru cei cu abonament live PS Plus.

 

 

 

Incă mai avem timp să apucăm jocurile gratuite PS Plus din septembrie, care s-au scurs și la începutul lunii trecute. Ambele Predator: Hunting Grounds și Hitman 2 sunt disponibile atât pentru jucătorii PS4, cât și pentru PS5, în timp ce al treilea joc – Gătit prea mult! All You Can Eat – este un „joc bonus PlayStation 5” numai pentru persoanele care au reușit să facă upgrade la cea mai recentă consolă de acasă Sony.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023