Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii Mai 2020 pentru Playstation PLUS

miercuri, mai 6th, 2020 101 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

controler-ps-4-albastru-pret
În luna mai, abonații PS Plus pot primi gratuit două jocuri de simulare gratuite pe PS4.
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
Card abonament PlayStation Plus RO Membership de 90 zile

Abonament PlayStation Plus RO 90 zile

Abonament PlayStation Plus 12 luni (365 zile) RO PS4

Magazin Emag Romania
ps4plus

PlayStation Plus 365 zile

Abonament PlayStation Plus 3 luni (90 zile) RO PS4

Magazin Emag Romania

Membership de 365 zile PS 4

Prima marți a lunii mai este în sfârșit aici, ceea ce înseamnă că membrii PlayStation Plus pot acum încerca o altă rundă de jocuri PS4 gratuite din PlayStation Store. Ca de obicei, formația PS Plus din mai 2020 constă din două jocuri PS4: Orașe: Skylines și Farming Simulator 19.

Orașe: Skylines este un simpatic construit de oraș în care planifici și dezvolți o metropolă. Jocul oferă o abordare realistă a genului, oferindu-vă un control deplin asupra zonării cartierelor și vă permite să stabiliți districte și politici.

Între timp, Farming Simulator 19 vă conduce o afacere agricolă. Va trebui să plantați și să recoltați, să investiți banii în echipamente și terenuri noi și să aveți grijă de animale.

Ambele jocuri vor fi gratuite pentru membrii PS Plus în perioada 5 mai – 1 iunie. Puteți citi mai multe despre titlurile de pe blogul oficial PlayStation. Între timp, există un alt joc gratuit pe care oricine îl poate revendica pe PS4 încă câteva zile. Bandai Namco oferă gratuit Pac-Man Championship Edition 2 gratuit pe PS4 (precum și pe PC și Xbox One) până pe 10 mai, așa că asigurați-vă că veți revendica și al treilea joc gratuit.

Dacă nu v-ați abonat încă la PS Plus sau nu aveți nevoie să vă reînnoiți, puteți obține un abonament de un an la un preț avantajos în acest moment mai sus aveti cateva link-uri cu abonamente la PS PLUS. 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023