Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PlayStation Plus – jocurile gratuite pentru luna Iunie 2020

marți, iunie 2nd, 2020 98 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Jocurile gratuite ale lunii iunie PlayStation Plus au început cu Call of Duty: WWII, iar un alt titlu cu nume mare va fi gratuit mâine.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

PlayStation Plus Membership 1 An Emag

ps4plus

Abonament PlayStation Plus 12 luni Altex

Magazin Emag Romania

Abonament PlayStation Plus 12 luni Altex

PlayStation Plus RO Membership 3 Luni Altex

Call of Duty: WWII

Dezvoltat de Sledgehammer Games, Call of Duty: WWII a fost lansat în 2017 și a readus serialul în setarea inițială a celui de-al Doilea Război Mondial pentru prima dată de la World at War în 2008. Call of Duty: WWII este cunoscut în special pentru faptul că are un puternic campanie de un singur jucător, care se afișează în aproximativ șase ore.

Serverele online sunt încă live și, deși nu sunt extrem de active, vă puteți aștepta ca numărul jucătorului să bifeze, deoarece multe persoane vor avea acces la acesta pe PS4.

Star Wars Battlefront II

 

Între timp, Star Wars Battlefront II a evoluat pentru a deveni o experiență multiplayer destul de solidă de la lansarea din 2017. A obținut un scor de 6/10 în recenzia Star Wars Battlefront II a GameSpot. EA a oferit sprijin constant de la lansare, ascultând feedback-ul fanilor pe parcurs. Jocul a primit recent ultima sa actualizare importantă, așa că dacă te afli pentru prima dată, vei experimenta Battlefront II în forma sa finală. Battlefront II are o distracție, în cazul în care o campanie și o suită de moduri multiplayer pentru a vă bucura online cu prietenii.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023