Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Last of US
Jocurile lunii Octombrie Gratis - The Last of Us Remastered și MLB The Show 19.

Membrii PlayStation Plus – avem o lună cu adevărat mare pentru linia de jocuri PS4 lunare din Octombrie 2019. Așa cum a fost anunțat în Playstation Plus, includem două hit-uri majore ale blockbuster-ului din Studiourile din întreaga lume cu 

The Last of Us Remastered

În așteptarea următorului capitol din aventura epică a lui Naughty Dog în The Last of Us Part II, acum este timpul tău pentru a intra în . Indiferent dacă ați jucat deja jocul și doriți să retrăiți călătoria epică a lui Joel și Ellie – sau ați experimentat-o ​​pentru prima dată, The Last of Us Remastered v-a ocupat atât de The Last of Us, cât și de The Last of Us: Left Behind.

The Last of Us are loc la 20 de ani după ce o pandemie a schimbat radical civilizația, unde oamenii infectați aleargă în sălbăticie, iar supraviețuitorii se ucid unii pe alții pentru hrană, arme – orice pot pune mâna pe ei. Joel, un supraviețuitor violent, este angajat pentru a contrabanda o fată de 14 ani, Ellie, dintr-o zonă de carantină militară opresivă, dar ceea ce începe ca o mică slujbă se transformă în curând într-o călătorie brutală prin S.U.A.

În The Last of Us: Left Behind, o nouă lumină este pusă pe relația lui Ellie cu Riley, cea mai bună prietenă a ei și cândva mentor de la un internat militar în care au crescut împreună. După ce a dispărut săptămâni întregi, Riley revine cu o revelație surprinzătoare la locul unde se află. Ellie și Riley se strecoară din școală pentru ultima oară, ceea ce duce la o serie de evenimente care le vor schimba pentru totdeauna ambele vieți.

MLB The Show 19

Trăiește cele mai mari momente din MLB din istorie cu Momente, unde poți recrea cele mai faimoase piese (Babe Ruth este numit împușcat pe cineva?) Și spectacole din istoria baseball-ului. Sau, accelerează sezoanele complete cu martie până în octombrie, ceea ce îți permite să joci doar cele mai mari și mai interesante jocuri pentru a te concentra pe a-ți aduce echipa în postsezon și nu numai în mai puțin timp. De asemenea, puteți să vă creați propriul jucător și să vă ridicați prin clasamentele MLB cu Road to Show sau să jucați împotriva altora ca fiind cele mai mari vedete și legende ale baseball-ului din Diamond Dynasty.

Vor apărea noi conținuturi în octombrie pentru MLB The Show 19, care include legendarul Ted Williams, unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile. De asemenea, puteți debloca recompense trăind momente din sezonul postsezon 2019 și cele mai memorabile momente din toate timpurile.

Pentru a sărbători Show-ul fiind pe PS Plus pentru prima dată, SDS oferă și conținut gratuit în joc pentru cei care se descarcă și se conectează la joc între 1 și 31 octombrie. Pentru a începe experiența dvs. de spectacol, răscumpărați și deschideți cinci pachete gratuite. Aceste pachete includ un jucător Diamond pentru echipa Dynasty Diamond și echipament pentru jucătorul creat în Road to Show!

Show 19 este un punct culminant al dezvoltării de 14 ani pentru franciza The Show MLB. Nu putem aștepta să vă oferim un gust al ceea ce The Show 19 are în magazin pentru toți membrii PS Plus din luna octombrie.

In caz ca nu reusesti sa il adaugi in libraria ta Online il poti achizitiona de la Emag la un pret special ->> vezi pret aici <<-

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023