Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Defecte intalnite la placa de baza la laptopuri

Nu degeaba este numita placa mama, intrucat pe aceasta sunt asamblate alte cateva zeci de componente mai mici sau mai mari, mai importante sau mai putin importante.

Cipurile video, procesorul, ramii northbridge si soutbridge, hard diskul, unitatea optica, placa audio integrata dar si alte placi externe, toate se conecteaza pe placa de baza, unde fiecare are rolul bine defenit.

Defectele aparute la mufele de alimentare, mufe audio sau usb, inlocuirea unor condensatori, rescriere sau resetare de bios prin scoaterea bateriei de bios, inlocuirea sistemului de racire sau a ventilatorului si altele.
Defectele care vor genera costuri mai de reparatie sau care vor face placa nereparabila sunt cele legate de inlocuirea keyboard controllerului, a cipului video, intreruperea traseelor, ruperea conectorilor sau a pamblicilor etc.

Nu incercati sa umblati pe placa de baza defecta si apelati la centrele de reparatii care au nu istoric bun in ce priveste reparatiile placilor de baza.

De multe ori, defectele ridica prea mult costul reparatiei astfel ca reparatia nu mai este o optiune si mai rentabil este achizitionarea unei alte placi de baza, fie noua sau second hand.

In caz ca nu mai puteti repara placa de baza si doriti achizitionarea unui laptop nou, o puteti face de aici

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023