Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Google spune că utilizatorii Google Maps de pe iOS vor putea în curând să raporteze și incidente rutiere.

Începând cu 2018, Google a adăugat încet moduri de a raporta incidente pe drum, precum accidente, închideri rutiere și încetiniri ale traficului – ceva popularizat de Waze, deținut de Google, la Google Maps pe Android. Cu toate acestea, începând de săptămâna aceasta, Google spune că utilizatorii Google Maps de pe iOS vor putea în curând să raporteze și incidente rutiere.

Într-o postare pe blog (prin 9to5Google), Google spune că utilizatorii de iPhone vor putea raporta acele accidente, capcane de viteză și încetinirea traficului. Pentru a raporta un incident, veți atinge un buton nou sub busolă în interfața de navigare de conducere, așa cum se arată în acest GIF

 

Una dintre cele mai bune părți ale Waze este că oferă o imagine destul de exactă a ceea ce se întâmplă pe drumurile din jurul tău, astfel încât să ai o idee mai bună despre condițiile actuale ale drumului. Sperăm, acum, când ambii utilizatori de pe ambele platforme telefonice majore pot raporta ce se întâmplă și cu mai multe detalii decât până acum, Google Maps va oferi informații la fel de utile.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023