Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

FIAT creează primul „showroom alimentat cu metaverse” din lume

vineri, decembrie 2nd, 2022 19 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

FIAT este bucuros să anunţe astăzi o premieră mondială - primul „showroom alimentat de metaverse”, adică pe care, fără a fi surprinzător, îl prezintă drept „o revoluţie în experienţa clienţilor”. Interesant este că această experiență nu pare să fie conectată în niciun fel la Metaverse capital-M Metaverse, fiind construită de Touchcast și Microsoft, folosind platforma Metaverse-as-a-Service a primului, care este construită pe cloud-ul celui din urmă.
Image: © arenaev.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

FIAT este bucuros să anunţe astăzi o premieră mondială – primul „showroom alimentat de metaverse”, adică pe care, fără a fi surprinzător, îl prezintă drept „o revoluţie în experienţa clienţilor”. Interesant este că această experiență nu pare să fie conectată în niciun fel la Metaverse capital-M Metaverse, fiind construită de Touchcast și Microsoft, folosind platforma Metaverse-as-a-Service a primului, care este construită pe cloud-ul celui din urmă.

Asta pentru că prima (și până acum singura) mașină care va fi prezentată în acest showroom virtual este 500 La Prima by Bocelli EV. În cazul în care vă întrebați, da, aceasta este Andrea Bocelli, cântăreața de renume mondial, care a colaborat cu marca la această mașină.

Așadar, odată ce ați rezervat o programare în showroom-ul virtual (este operațional doar în Italia deocamdată, iar Product Genius este disponibil de luni până vineri, între orele 9:00 și 20:00 și sâmbătă, între orele 10:00 și 18:00, ora locală), puteți explora 500 La Prima de la Bocelli în vederi de 360 ​​de grade, priviți de aproape orice aspect al acestuia (inclusiv sistemul de infotainment), încercați diferite moduri de conducere și încărcare EV, personalizați-vă modelul alegând caroserie, culori, interioare și orice alte moduri dorite caracteristici și vedeți-le pe toate cum se schimbă în timp real.

Desigur, există și o experiență de vânzare de la capăt la capăt încorporată, deoarece după ce toată configurația este finalizată, dacă sunteți mulțumit de opțiunile dvs., puteți comanda mașina online prin intermediul platformei.

Instrumentul vă permite, de asemenea, să „recreați o experiență de condus” la bordul mașinii de pe La Pista 500, pista situată pe acoperișul clădirii Lingotto din Torino, orașul natal al FIAT.

Sursa: https://www.arenaev.com/

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023