Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Facebook a declarat vineri că a suspendat zeci de mii de aplicații din diferite motive ca parte a unei anchete pe care compania a lansat-o anul trecut ca răspuns la un scandal major de confidențialitate a datelor.

Suspendarea acestor aplicații evidențiază modul în care problemele de confidențialitate a datelor continuă să afecteze cea mai mare rețea socială din lume și ar putea fi mai mari decât se aștepta.

În martie 2018, au apărut dezvăluiri conform cărora consultanța politică din Marea Britanie Cambridge Analytica a recoltat datele a până la 87 de milioane de utilizatori Facebook fără permisiunea lor. Scandalul a stârnit îngrijorări cu privire la faptul că cea mai mare rețea socială din lume făcea suficient pentru a proteja datele celor 2,4 miliarde de utilizatori ai acesteia și a provocat scrutinul de la parlamentari și autoritățile de reglementare.

Facebook a început apoi să caute dezvoltatori care au acces la datele utilizatorilor. Compania a spus că multe dintre aplicațiile suspendate, care erau legate de 400 de dezvoltatori, erau încă testate și nu erau în direct atunci când au fost suspendate.

“Acest lucru nu este neapărat un indiciu că aceste aplicații reprezintă o amenințare pentru oameni”, a declarat Ime Archibong, vicepreședintele Facebook al parteneriatelor pentru produse, într-o postare pe blog.

Unele au fost suspendate, deoarece dezvoltatorii lor nu au răspuns solicitării Facebook pentru mai multe informații. Altele au fost complet interzise. Acest lucru se poate întâmpla atunci când o aplicație împărtășește în mod necorespunzător datele utilizatorului sau execută regulile companiei.

“Nu am confirmat alte cazuri de utilizare necorespunzătoare până în prezent, altele decât cele pe care le-am notificat deja publicului, dar ancheta noastră nu este încă completă”, a spus Archibong.

Sursa: cnet.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023