Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Facebook se confruntă cu o anchetă a UE privind colectarea datelor

marți, decembrie 3rd, 2019 64 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Organismul a declarat pentru Reuters că a început investigații preliminare pentru modul în care ambele companii gestionează datele.
Organismul a declarat pentru Reuters că a început investigații preliminare pentru modul în care ambele companii gestionează datele.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Organismul a declarat pentru Reuters că a început investigații preliminare pentru modul în care ambele companii gestionează datele. “Aceste investigații se referă la modul în care datele sunt colectate, procesate, utilizate și monetizate, inclusiv în scopuri publicitare”, a spus paznicul UE pentru competiție.

Facebook se confruntă cu o anchetă a UE

Reglementatorii speră să stabilească dacă Facebook pune restricții privind utilizarea datelor de către companii terțe în schimbul accesului la API-urile pentru platforma sa principală și Instagram. Încearcă să afle dacă Facebook împiedică accesul la date și, dacă da, de ce. Engadget a contactat compania pentru comentarii.

Se spune că oficialii UE sunt preocupați de numeroasele trove ale marilor companii tehnologice de date și dacă folosesc aceste informații pentru a împiedica concurenții.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023