Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Elon Musk îl ironizează pe Jeff Bezos: „Nu poţi s-o ridici (pe orbită)

marți, aprilie 27th, 2021 50 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Elon Musk a ironizat încercarea miliardarului Jeff Bezos de a contesta în instanţă un contract major acordat de NASA, ducând astfel lupta dintre cei mai bogați oameni ai lumii la un alt nivel.
Image: © digi24.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Elon Musk a ironizat încercarea miliardarului Jeff Bezos de a contesta în instanţă un contract major acordat de NASA, ducând astfel lupta dintre cei mai bogați oameni ai lumii la un alt nivel. 

Cei doi miliardari, care încearcă să lanseze rachete capabile să atingă orbite foarte înalte, au concurat pentru a obţinut un contract important acordat de guvernul american unei companii care trebui să construiască un vehicul spaţial ce va avea misiunea de a transporta echipaje de astronauţi pe Lună cel mai devreme în anul 2024. Elon Musk a obţinut contractul, iar Jeff Bezos nu a fost deloc bucuros.

Reprezentanţii companiei Blue Origin, deţinută de Bezos, au depus luni o contestaţie la Government Accountability Office, în care au acuzat National Aeronautics and Space Administration (NASA) că a modificat criteriile de eligibilitate pentru ofertanţi în ultimul moment.

Elon Musk, care conduce compania SpaceX, a reacţionat publicând pe Twitter următorul mesaj: “Nu poţi s-o ridici (pe orbită). Lol”. Magnatul sud-african nu a elaborat mesajul, dar a distribuit o captură de imagine cu un articol din 2019, publicat tot pe Twitter, care prezenta modulul de alunizare construit de Blue Origin, scrie Agerpres.

Blue Origin a rămas mult în urma companiei SpaceX şi a United Launch Alliance (ULA) în ceea ce priveşte transportul orbital, pierzând contracte guvernamentale estimate la miliarde de dolari şi care vizau lansări spaţiale începând din 2022. ULA este un joint-venture între Boeing Co şi Lockheed Martin Corp.

Sursa: digi24.ro

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023