Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum setezi Netflix pe TV-ul tau

miercuri, aprilie 12th, 2023 60 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Netflix este considerat unul dintre cele mai populare servicii de streaming din lume și a revoluționat industria de divertisment prin oferirea de conținut personalizat și accesibil la nivel global.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Există mai multe moduri de a seta Netflix pe TV, în funcție de tipul de televizor și de dispozitivele pe care le deții. Iată câteva posibilități:

 1. Dacă televizorul tău este Smart TV, atunci probabil are o aplicație Netflix deja instalată. Dacă nu o găsești, caută în magazinul de aplicații al televizorului și descarcă Netflix. După aceea, conectează-te la contul tău Netflix sau creează unul nou, dacă nu ai deja.
 2. Dacă nu ai un Smart TV, poți folosi o consolă de jocuri (cum ar fi Xbox sau PlayStation) sau un dispozitiv de streaming (cum ar fi Google Chromecast, Amazon Fire Stick sau Apple TV) pentru a accesa Netflix. Conectează dispozitivul la TV, configurează-l în conformitate cu instrucțiunile și descarcă aplicația Netflix pe dispozitiv. După aceea, conectează-te la contul tău Netflix sau creează unul nou.
 3. Dacă nu ai o consolă de jocuri sau un dispozitiv de streaming, poți folosi un cablu HDMI pentru a conecta computerul sau laptopul la televizor. După ce ai conectat cele două dispozitive, configurează modul de afișare pe computer pentru a afișa pe TV și navighează la pagina Netflix pe computer. După aceea, conectează-te la contul tău Netflix sau creează unul nou.

În general, trebuie să ai un abonament activ la Netflix pentru a utiliza serviciul.

Cum setezi Netflix pe TV-ul tau


Există câteva opțiuni disponibile pentru a viziona Netflix, chiar dacă nu aveți un televizor smart:

 1. Utilizați un cablu HDMI: Dacă aveți un laptop sau un computer cu un port HDMI, puteți conecta dispozitivul la televizor și puteți folosi Netflix direct pe computer, iar imaginea va fi afișată pe televizor.
 2. Utilizați un stick TV: Există o varietate de stick-uri TV disponibile pe piață, cum ar fi Amazon Fire Stick, Google Chromecast sau Roku Stick, care pot fi conectate la portul HDMI al televizorului și pot fi utilizate pentru a accesa servicii de streaming, inclusiv Netflix.
 3. Utilizați un console de jocuri: Majoritatea consolelor de jocuri, cum ar fi Xbox sau Playstation, au opțiuni pentru a instala aplicații de streaming, inclusiv Netflix.
 4. Utilizați un box TV: Box-uri TV precum Apple TV sau Android TV pot fi conectate la televizor prin cablu HDMI și permit accesul la servicii de streaming precum Netflix.
 5. Folosiți un laptop sau un computer: Dacă aveți un laptop sau un computer, puteți utiliza acesta pentru a accesa platforma Netflix și puteți conecta dispozitivul la televizor prin cablu HDMI pentru a viziona filmele și serialele preferate pe ecranul mai mare.

Toate aceste opțiuni vă permit să vizionați Netflix fără a avea nevoie de un televizor smart.

 

Netflix oferă trei tipuri de abonamente pentru utilizatorii săi, fiecare cu diferite caracteristici și prețuri. Acestea sunt:

 1. Abonamentul de bază: Acest abonament costă cel mai puțin și permite utilizatorilor să urmărească filme și seriale TV pe un singur dispozitiv la un moment dat. Calitatea video este de SD (definiție standard), iar utilizatorii nu pot descărca conținutul pentru vizionare offline.
 2. Abonamentul standard: Acest abonament este puțin mai scump decât cel de bază și permite utilizatorilor să urmărească filme și seriale TV pe două dispozitive simultan. Calitatea video este de HD (înaltă definiție), iar utilizatorii pot descărca conținutul pentru vizionare offline.
 3. Abonamentul premium: Acesta este cel mai scump dintre cele trei și permite utilizatorilor să urmărească filme și seriale TV pe patru dispozitive simultan. Calitatea video este de Ultra HD (rezoluție 4K), iar utilizatorii pot descărca conținutul pentru vizionare offline.

De asemenea, Netflix oferă o perioadă gratuită de probă pentru noi abonați, în care aceștia pot testa platforma și caracteristicile abonamentului ales. După această perioadă gratuită, utilizatorii trebuie să plătească taxa lunară pentru a continua să folosească serviciul.

 

Netflix este o platformă de streaming video online care oferă o gamă vastă de filme, seriale TV și documentare. Aceasta a fost lansată în 1997 ca un serviciu de distribuție de DVD-uri prin poștă și a evoluat într-un serviciu de streaming global cu peste 200 de milioane de abonați în întreaga lume.

Pe Netflix, utilizatorii pot găsi o varietate de opțiuni de divertisment, de la producții originale și exclusivități, la producții de Hollywood și seriale TV populare. Această varietate de opțiuni face ca platforma să fie accesibilă și interesantă pentru utilizatorii de toate vârstele și gusturile.

Netflix a devenit cunoscută și pentru producțiile sale originale de calitate, care au inclus seriale TV de succes precum Stranger Things, The Crown și Narcos, și filme de lungmetraj precum The Irishman, Roma și Marriage Story. De asemenea, platforma oferă o varietate de documentare interesante și informative care acoperă o gamă largă de subiecte.

Pentru a utiliza Netflix, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să plătească o taxă lunară. Platforma este accesibilă pe mai multe dispozitive, inclusiv televizoare inteligente, console de jocuri, dispozitive de streaming, telefoane și tablete.

Netflix este o alegere populară pentru consumul de divertisment pentru mulți utilizatori de pe întregul glob. Cu o gamă vastă de opțiuni de divertisment, producții originale de calitate și ușurința accesului, nu este de mirare că Netflix continuă să fie una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023