Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Wi-Fi7 – Cum setez un router Wi-Fi7

duminică, iunie 11th, 2023 51 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

WIFI-7-maluma.ro
Wi-Fi 7 continuă să îmbunătățească experiența mediului de afaceri, atât pentru angajați și operațiunile interne, dar și pentru relația cu partenerii și clienților acestora.
Image: © tp-link.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Wi-Fi 7 este viitorul Standard Wi-Fi, cunoscut și ca IEEE 802.11be Extremely High Throughput (EHT). A șaptea generație Wi-Fi utilizează cele trei benzi de frecvență (2.4 GHz, 5 GHz și 6 GHz) pentru a folosi toate resursele spectrului. În timp ce Wi-Fi 6 a fost conceput ca și răspuns pentru numărul tot mai mare de dispozitive la nivel mondial, Wi-Fi 7 dorește să ofere dispozitivelor performanțe nemaiîntâlnite până acum, alături de o eficientă mult mai ridicată.

Wi-Fi 7 introduce banda ultra-wide de 320 MHz, alături de tehnologiile 4096-QAM, Multi-RU și Multi-Link Operation, toate acestea pentru a putea oferi viteze cumulate de 4.8 ori mai rapide față de Wi-Fi 6 și de 13 ori mai rapide ca Wi-Fi 5.

Cu toate că Wi-Fi 6 a oferit viteze cu 37% mai rapide față de Wi-Fi 5, nu a reprezentat un pas la fel uriaș precum cel făcut de Wi-Fi 5 față de Wi-Fi 4. Diferența provine de la intenția originală a proiectului Wi-Fi 6, care a dorit să îmbunătățească eficiența, nu rata de transfer. Pe de altă parte, Wi-Fi 7, este conceput pentru a oferi rate de transfer mult mai mari.

Wi-Fi7 – Cum setez un router Wi-Fi7


Ce este WiFi 7 ?

Wifi 7 (sau 802.11be) este o tehnologie wireless de rețea care face parte din familia standardelor IEEE 802.11. Acesta este o versiune avansată a tehnologiei wifi, care promite viteze de transfer de date mult mai rapide, latente reduse și o capacitate sporită pentru a gestiona mai mulți dispozitive conectate simultan.

Iată câteva caracteristici cheie ale wifi 7:

  1. Viteze de transfer mai mari: Wifi 7 promite viteze de transfer de date de până la 30 Gbps, ceea ce este mult mai rapid decât tehnologiile wifi anterioare. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot beneficia de descărcări și încărcări de fișiere mult mai rapide, streaming video fără întreruperi și experiențe de jocuri online mai fluide.
  2. Latență redusă: Wifi 7 aduce o reducere semnificativă a latenței, ceea ce înseamnă că timpul de răspuns între dispozitiv și rețea va fi mult mai scurt. Acest lucru este important pentru aplicații sensibile la latență, cum ar fi jocurile online, videoconferințele și realitatea virtuală/augmentată.
  3. Capacitate sporită: Wifi 7 utilizează tehnici avansate de modulație și multiplexare pentru a gestiona mai eficient traficul de rețea și a permite conectarea simultană a unui număr mai mare de dispozitive. Acest lucru este esențial într-o lume în care tot mai multe dispozitive inteligente, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele, laptopurile, dispozitivele IoT și alte gadget-uri, necesită conectivitate wireless.
  4. Eficiență energetică îmbunătățită: Wifi 7 introduce noi tehnologii pentru a economisi energie și pentru a prelungi durata de viață a bateriilor dispozitivelor mobile. Acest aspect este important pentru a face față creșterii numărului de dispozitive conectate și pentru a susține evoluția Internetului lucrurilor.

Standardul wifi 7 (802.11be) este încă în dezvoltare și nu a fost finalizat. 

Momentan routerele WIFI 7 nu sunt disponibile pe piata.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023