Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum să vă vedeți abonații pe YouTube

sâmbătă, februarie 19th, 2022 17 Facebook Twitter
Cum sa ajungi in trending pe Youtube
Dacă dețineți un canal YouTube în creștere , probabil că veți dori să urmăriți numărul de persoane care se abonează la canalul dvs.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Vedeți abonații canalului dvs. YouTube pe desktop

Pe computerul dvs. desktop, cum ar fi Windows, Mac, Linux sau Chromebook, utilizați site-ul YouTube Studio pentru a vă accesa informațiile despre abonat.

Pentru a face acest lucru, mai întâi, lansați un browser web pe computer și deschideți site-ul YouTube Studio . Dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă la contul dvs. de pe site.

După ce v-ați conectat, în bara laterală din stânga a site-ului, faceți clic pe „Tablou de bord”.

Pe pagina „Tabloul de bord al canalului”, în secțiunea „Analitica canalului”, veți vedea numărul de abonați. Acesta este numărul de persoane care s-au abonat la canalul tău.

 

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2022