Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum investesc in Bitcoin ? Bitcoin a ajuns la cea mai mare valoare din istorie.

marți, decembrie 1st, 2020 121 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Bitcoin a ajuns la cea mai mare valoare atinsă vreodată, ajungând la 19.920,53 de dolari (16.540,71 de euro), potrivit furnizorului de date Coindesk, citat de BBC.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Alți factori care au susținut creșterea bitcoin includ PayPal, care permite folosirea platformei pentru a cumpăra și vinde monedele virtuale, și un număr de mari investitori instituționali care și-au declarat interesul de a cumpăra fonduri legate de cripto-monedă.

Printre aceștia se numără Guggenheim Partners, o firmă de pe Wall Street care a anunțat vineri că ar putea investi până la 530 milioane de dolari într-un fond de investiții legat de bitcoin.

Cum sa incepi sa investesti in Bitcoin?

Inainte sa cumperi orice Bitcoin sau moneda digitala, cerceteaza amanuntit moneda si piata. Este esential sa te autoeduci in legatura cu felul in care blockchain-ul si criptomonedele functioneaza si diferentele intre monedele cele mai populare. Astfel, vei intelege valorile curente si potentiale ale fiecarei monede si token pe care intentionezi sa le cumperi pentru investitii.

Sunt sute de exchange-uri pentru Bitcoin si altcoin dar doar cateva sunt reglementate sau au o reputatie buna. Majoritatea exchange-urilor nu ofera suficienta transparenta in legatura cu felul in care opereaza, cat de bine sunt finantate sau cum isi administreaza securitatea. 

Odata ce ai achizitionat Bitcoin sau alte criptomonede, este imperativ sa le depozitezi intr-un portofel digital personal si sigur. Exista o multime de portofele din care sa alegi, dar portofelele hardware precum Trezor sau Ledger (disponibil pe Tradesilvania) sunt in general considerate cele mai sigure pentru investitiile pe termen lung.

Bitcoin si celelalte criptomonede sunt investitii volatile. Pretul Bitcoin poate sa creasca si sa scada in valori de pana la 10% sau mai mult in cateva zile (daca nu ore), deci este important sa fii relaxat ca si investitor in crypto. Tine minte ca aici nu e vorba de bursa. Lumea criptomonedelor sufera modificari de pret zilnice mult mai mari, iar asta nu e neaparat un lucru rau. Daca volatilitatea te nelinisteste, atunci mai bine sa nu verifici valoarea protofoliului tau de criptomonede in fiecare zi.

Presa a sustinut ca Bitcoin a murit de peste 300 de ori. In acelasi timp, presei de masa ii place sa faca reportaje despre Bitcoin atunci cand pretul explodeaza deoarece asta furnizeaza interes si click-uri din partea investitorilor. In general, trebuie sa fii foarte atent cand vine vorba de orice fel de sfat financiar, iar asta se aplica si la lumea crypto.

Care sunt avantajele şi beneficiile investiţiilor în bitcoin?

  • Poate fi o metodă în care să investeşti şi să câştigi din vânzare-cumpărare – se pot câştiga bani, dar sunt şanse mari şi să-i pierzi – totul ţine de capacitatea ta de a înţelege sistemul;
  • Poţi cumpăra cu ele produse/servicii;
  • Au început să apară în întreaga lume, inclusiv în România.
  • Taxe mici la nivel de plăti. Procesatorii de plăti nu au comisioane foarte mari;
  • Comerciaţii sunt mai în siguranţă pentru că în momentul plătii prin bitcoin, datele personale nu sunt dispinibile. Datorită acestui proces, plătile sunt mai sigure.

Cum se divizează un bitcoin si cum se numesc denominarile unui bitcoin?

Un bitcoin se poate diviza până la 8 cifre decimale. Partea bună este că poţi cumpăra sau vinde sume mici (adică sub 1 bictoin) până la 0.00000001 BTC.

Denimirele pe care le vei întâlni sunt:

  • 1 BTC = 1 bitcoin
  • 0,01 BTC = 1 cBTC = 1 centibitcoin (denumit și bitcent)
  • 0,001 BTC = 1 mBTC = 1 milibitcoin (denumit și mbit sau milibit sau chiar bitmil)
  • 0,000 001 BTC = 1 μBTC = 1 microbitcoin (denumit și ubit (pronunțat iu-bit) sau microbit)

Cu timpul, dacă te va pasiona domeniul, sigur le vei învăţa.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023