Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum arata Iphone 13 si cat costa un iphone 13

luni, septembrie 20th, 2021 68 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

iPhone-13-detalii-si-data-lansare
Noile iPhone 13 și iPhone 13 Pro de la Apple oferă o mulțime de upgrade-uri. Iată tot ce este nou.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Noile iPhone 13 și iPhone 13 Pro de la Apple oferă o mulțime de upgrade-uri. Iată tot ce este nou.

Modul video cinematografic este cel mai tare upgrade de până acum, care se concentrează pe subiect în timp ce se mișcă. Poate estompa fundalul și poate schimba automat focalizarea pe măsură ce fotografiați. De asemenea, puteți atinge pentru a schimba focalizarea în orice moment.

Iphone 13

IPhone 13 mini promite 1,5 ore de viață mai lungă a bateriei, în timp ce iPhone 13 promite 2,5 ore de rezistență suplimentară. IPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max promit și 1,5 ore, respectiv 2,5 ore de suc suplimentar.

Între timp, iPhone 13 Pro oferă afișaje ProMotion de 120Hz și un sistem de camere nou, care include un obiectiv ultra-larg cu 6 elemente și zoom optic de 3x. De asemenea, aveți capabilități de fotografie macro, baterii mai mari și o nouă culoare albastră Sierra.

Data lansării iPhone 13 este 24 septembrie pentru toate cele patru modele. IPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sunt acum disponibile pentru precomandă în Romania  de aici

Vrei sa comanzi noul Iphone 13?

Da, iPhone 13 are o crestătură mai mică. Infamul notch care găzduiește tehnologia Face ID, camera frontală și casca s-a micșorat acum cu 20%. Este pentru prima dată când notch-ul se schimbă de când a fost introdus pe iPhone X în 2017. Acest lucru va permite mai multe proprietăți imobiliare pe ecran de-a lungul marginii superioare a telefonului.

În caz contrar, iPhone 13 păstrează un design similar cu seria iPhone 12 de anul trecut, cu aceleași margini pătrate și cadru lucios. Ecranul este acoperit din nou în scutul durabil din ceramică Apple pentru protecție suplimentară în caz de picături. Toate cele patru modele iPhone 13 sunt certificate IP68 pentru rezistența la apă.

Nou pentru iPhone 13 mini și iPhone 13 este aspectul diagonal al obiectivului camerei, ajută cele două iPhone 13 obișnuite să se distingă puțin de predecesorii lor.

De asemenea, Apple s-a angajat să utilizeze materiale mai ecologice pentru iPhone 13. Aceasta include o utilizare redusă a plasticului în ambalaje și antene care utilizează 100% plastic reciclat.

Culorile mini iPhone 13 și iPhone 13 vin în roz, albastru, miezul nopții (negru), lumină stea (alb) și produs (ROȘU). Modelele non-Pro vin de obicei în mai multe opțiuni de culoare distractive și acest lucru s-a întâmplat anul acesta.

IPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sunt disponibile în patru culori: negru, auriu, argintiu și albastru sierra. Albastrul Sierra este nou în acest an și pare să fie mai ușor decât Blue Blue de pe iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

Sursa: https://www.tomsguide.com/

Cum arata Iphone 13 si cat costa un iphone 13


După cum au sugerat zvonurile, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sunt echipate cu afișaje ProMotion. Aceasta înseamnă că cele două telefoane își pot monitoriza ecranele până la 120Hz sau până la 10Hz. Această gamă va ajuta conținutul pe care îl vizionați să se simtă mai receptiv, deoarece iOS va adapta rata de reîmprospătare la orice faceți.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023