Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai recente actualizări destinate Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra

marți, iulie 4th, 2023 44 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

samsung wifi incarcator
Cele mai recente actualizări destinate Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Aici veți găsi informații actualizate despre cele mai recente actualizări destinate Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra. Vom prezenta versiunile software curente pentru fiecare dispozitiv și vă vom anunța atunci când este disponibilă o nouă actualizare. În mod obișnuit, Samsung distribuie actualizări pentru întreaga serie, cu toate că acest lucru poate varia în funcție de varianta dispozitivului și operatorul de telefonie.

Actualizari Samsung S23 

Cele mai recente actualizări destinate Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra


Toate cele trei telefoane din seria Galaxy S23 au fost lansate cu Android 13 și interfața personalizată Samsung One UI 5.1. Samsung promite patru actualizări majore de sistem de operare Android pentru Galaxy S23, S23 Plus și S23 Ultra. Compania oferă, de asemenea, cinci ani de actualizări de securitate pentru toate dispozitivele.

Versiunea stabilă actuală: Android 13

Când va primi Galaxy S23, S23 Plus și S23 Ultra actualizarea la Android 14? Estimativ în decembrie 2023.

Ultima actualizare pentru Samsung Galaxy S23, S23 Plus și S23 Ultra
3 iulie 2023: Samsung a început să distribuie patch-ul de securitate pentru luna iulie către toate telefoanele din seria Galaxy S23. Potrivit rapoartelor SamMobile, actualizarea are o dimensiune de 425MB și versiunea de firmware S91xUSQS1AWFD. În prezent, este disponibilă în Statele Unite pentru modelele blocate de rețeaua T-Mobile. În următoarele zile, se așteaptă ca și alte regiuni să primească actualizarea.

Pentru a verifica disponibilitatea actualizării pentru dispozitivul dvs., accesați Setări > Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare.

Actualizări anterioare pentru Samsung Galaxy S23, S23 Plus și S23 Ultra

Cele mai recente actualizări destinate Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra

16 iunie 2023: Samsung a lansat o importantă actualizare pentru luna iunie pentru seria Galaxy S23. Actualizarea avea o dimensiune impresionantă de 2,2GB și a venit cu versiunea de firmware S91xBXXU2AWF1.
2 mai 2023: Actualizarea din mai 2023 a ajuns la seria Galaxy S23. Conform rapoartelor SamMobile, actualizarea a fost disponibilă inițial în Europa și avea versiunea de firmware S91xBXXS1AWD1.

3 aprilie 2023: Seria Samsung Galaxy S23 a primit patch-ul de securitate pentru luna aprilie, împreună cu o îmbunătățire semnificativă a camerei. Acesta are versiunea de firmware S91xNKSU1AWC8. Actualizarea a fost lansată mai întâi în Coreea de Sud, urmată de alte părți ale lumii.

9 martie 2023: Seria Samsung Galaxy S23 a primit patch-ul de securitate pentru luna martie, conform GalaxyClub. Actualizarea avea o dimensiune aproximativă de 350MB și a fost lansată cu versiunea de firmware S91xBXXS1AWBM. Nu a adus noi funcționalități sau modificări, cu excepția actualizării de securitate din martie.

20 februarie 2023: Seria Samsung Galaxy S23 a primit prima sa actualizare de software cu versiunea de firmware S91xBXXU1AWBD. Conform SamMobile, actualizarea a fost lansată împreună cu patch-ul de securitate din februarie 2023. A inclus și mici remedieri de erori.

Samsung S23

Samsung S23 este un smartphone impresionant care oferă o gamă largă de caracteristici și specificații avansate. În centrul acestui dispozitiv se află un procesor octa-core puternic, care oferă performanțe fulgerătoare, făcându-l perfect pentru multitasking, streaming și jocuri.

Telefonul S23 de la Samsung este un dispozitiv puternic și plin de caracteristici, care va impresiona cu siguranță pe oricine apreciază tehnologia. Acest smartphone de ultimă generație este proiectat având în vedere optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), ceea ce îl face o alegere excelentă pentru companii și persoane care doresc să rămână în fruntea tehnologiei.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023