Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Ce să vă așteptați de la Pierduti în spațiu sezonul 3

vineri, decembrie 27th, 2019 1.293 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Lost in Space sezonul 2 se încheie cu big bang-uri și o descoperire șocantă. Iată tot ce știm până acum despre Lost in Space sezonul 3.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

În Lost in Space sezonul 2, Robinsons se confruntă cu numeroase amenințări la bordul Rezolutului, în special un grup de roboți și un atac iminent din sute de meserii. După ce au oprit temporar atacul robotului, Maureen și John Robinson decid cu reticență să se separe cu copiii lor și să-i atribuie Judy Robinson, în vârstă de 19 ani, căpitanului Jupiter 2 – o navă plină de copii – și să o conducă la Alpha Centauri. Între timp, roboții preiau Rezolutul și părinții Robinson par să-și accepte moartea iminentă. Exact la timp, robotul de ajutor Scarecrow reapare pentru a salva ziua și pentru a face față răutăților.

Pierduti în spațiu Reînnoirea sezonului 3

Finalul Lost in Space sezonul 2, „Nouăzeci și șapte”, se transformă într-o răsucire dramatică, în timp ce Jupiter urmează o semnătură radar către o colonie Alpha Centauri. Tinerii descoperă că a avut loc un eveniment cataclismic și nimeni nu este șocat mai mult decât Judy. Iată ce să vă așteptați de la Lost in Space sezonul 3.

Netflix nu a reînnoit încă Lost in Space pentru sezonul 3. În timp ce serialul a primit recenzii în mare parte pozitive și a câștigat premii pentru efectele sale vizuale, numerele de streaming vor determina probabil soarta lui Lost in Space sezonul 3. După Lost in Space sezonul 1 a avut premiera în aprilie 2018, a fost reînnoită luna următoare și, în general, Netflix așteaptă, de regulă, trei până la șase săptămâni pentru a face anunțuri oficiale de reînnoire / anulare după lansarea noilor sezoane în întregime. Dacă Lost in Space sezonul 3 se întâmplă, Netflix va sparge știrile înainte de Valentine’s Day 2020.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023