Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Sony repudiază presupusa dată de lansare a PlayStation 5 și scurgerea prețurilor care indică cifre cuprinse între 600 USD și peste 1.000 USD

Sony repudiază presupusa dată de lansare a PlayStation 5 și scurgerea prețurilor care indică cifre cuprinse între 600 USD și peste 1.000 USD

Unele noi etichete de preț pentru două variante ale Sony PlayStation 5 și-au făcut drum online, dar au fost repede refuzate de producătorul consolei de generație viitoare. S-a afirmat că un PS5 cu un SSD de 4 TB ar costa echivalentul a peste 1.000 USD, în timp ce aceeași sursă a declarat că data de 4 decembrie 2020 a fost confirmată ca data oficială a lansării.

După cum știu toți adepții științelor PS5, Sony nu a lansat încă în mod oficial detalii despre structura de prețuri sau disponibilitatea consolei de generație viitoare (dincolo de „Holiday 2020”). Însă acest lucru nu a oprit vânzătorul ocazional sau media să nu aibă niciun fel de costuri în ceea ce privește prețul sau să ghicească la data de lansare specifică. Site-ul japonez Gamers Gate a declarat că un PS5 obișnuit cu un SSD de 1 TB va costa 69 800 yeni (fără taxe; ~ 637 USD / 487 £ / 573 €), în timp ce un PS5 „Premium” (Pro?) Cu un SSD de 4 TB. și aparent, un GPU discret capabil să urmărească raze va avea un preț de 109.800 yeni (fără taxe; ~ 1.002 USD / 766 £ / 901 €).

Alături de aceste bombe cu prețuri, aceeași sursă a dat și 4 decembrie 2020 ca presupusă dată de lansare pentru PS5 și ruda sa Premium / Pro. Cu toate acestea, prețurile sugerate par a fi destul de departe de ceea ce se consideră în general cel mai probabil punct de plecare pentru PS5, cu aproximativ 500 USD considerate a fi cel mai probabil candidat. Evident, un PS5 cu specificații premium va comanda o cifră mai mare, dar un preț care atinge doar 1.000 USD la cursul de schimb curent pare a fi prea abrupt.

Din fericire, Sony a ieșit deja să arunce apă pe acest foc special. Famitsu a contactat producătorul PS5 pentru un comentariu și i s-a spus că conținutul produs de Gamers Gate „nu a fost un anunț oficial”. Nu există nicio sursă atașată postării originale pe blog, așa că se pare că ceea ce mulți comentatori numesc „farsă” și „fake news” pare să fie doar asta. Dar ceea ce este interesant este convingerea că Sony va produce o variantă PlayStation 5 Pro pentru a mări seria PS5 la lansarea sa.

Surse: famitsu.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023