Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Care vor fi jocurile PlayStation Plus Essential oferite abonaților în octombrie 2022

miercuri, octombrie 5th, 2022 309 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Sony lansează jocurile gratuite PS Plus pentru octombrie 2022, în care fanii primesc trei jocuri în majoritatea regiunilor, iar unii fani primesc cinci jocuri.
Image: © Maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Consola Playstation 5 + Joc Fifa 23

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 + Joc PS5 Gran Turismo 7 + Joc PS5 Horizon Forbidden West + PSPlus 90 zile

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chassis)

Consola Playstation 5 (B-Chasis)

Magazin Emag Romania
Playstationplus

Playstation Plus RO 365 Zile

Sony lansează jocurile gratuite PS Plus pentru octombrie 2022, ceea ce înseamnă că cei care au refuzat să descarce in galeria proprie Need for Speed ​​Heat, Granblue Fantasy Versus și TOEM ca jocuri gratuite PS Plus pentru septembrie 2022 au ratat oficial fereastra. Desigur, jocurile noi le înlocuiesc pe cele cu aceeași cadență pe care o fac în fiecare lună

Hot Wheels Unleashed le permite jucătorilor să adune vehicule amplasate în universul lor, să construiască piste cu totul și să se angajeze în curse la fel de captivante precum Need for Speed ​​Heat din Septembrie22 .

Între timp, Injustice 2 este un joc de luptă DC dezvoltat de expertiza NetherRealm Studios (dezvoltatorul Mortal Kombat, pentru oricine nu este familiar), iar Superhot este un joc în care jucătorii trebuie să manipuleze timpul pentru a lupta cu diverși inamici.

Lista de jocuri gratuite PS Plus pentru octombrie 2022

Hot Wheels Unleashed – PS5, PS4 (toate regiunile)
Injustice 2 – PS4 (toate regiunile)
Superhot – PS4 (toate regiunile)
Rogue Explorer – PS4, PS5 (regiuni asiatice)
Crisis Wing – PS4, PS5 (regiuni asiatice)

Hot Wheels Unleashed – PS5, PS4

Injustice 2

Superhot – PS4

Rogue Explorer – PS4, PS5

Crisis Wing – PS4, PS5

Fanii vor avea aceste titluri până pe 31 octombrie, următoarea selecție devenind disponibilă pe 1 noiembrie. Înainte de atunci, desigur, Sony este de așteptat să dezvăluie și să lanseze titlurile PS Plus Extra și Premium pentru octombrie 2022.

Modelul nu este cel definit. încă, dar fanii se pot aștepta la această lansare în jurul săptămânii 17 octombrie. În ceea ce privește jocurile, oricine poate presupune, dar cu siguranță există un caz pentru unele jocuri de groază pe PS Plus Extra și Premium pentru a sărbători sezonul de Halloween. , deoarece jocurile gratuite aruncă mingea aici.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023