Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Care sunt jocurile gratuite PlayStation Plus pentru August 2020

miercuri, iulie 29th, 2020 96 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

playstation_plus_august2020
Jocurile disponibile gratuit pentru luna August 2020 au fost dezvăluite și cu siguranță sunt o surpriză mult mai plăcuta decât cele de luna trecută.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

 

Cele două jocuri gratuite PS Plus pentru August 2020 sunt:

Fall Guys are un moment un moment ca o intrare unică de luptă royale, care este cartoony, iar când spun cartoony mă refer la kilometri dincolo de cât este cartoony Fortnite.

Jocul se învârte în jurul unor cursuri cu obstacole fizice în care vrei să fii ultimul bătut și nimeni nu poartă arme de asalt în timp ce faci acest lucru. Jocul a fost deja un succes destul de solid pe Twitch până acum, deoarece este un fel de conceput pentru streaming antics cu eliminări goofy, bazate pe fizică.

A scăzut puțin în topurile de vizualizare, dar această caracteristică din lista de jocuri gratuite a PS Plus este probabil să își crească popularitatea. Un debut bine programat pentru joc ca parte a acestui abonament.

Celălalt joc este dintr-una dintre cele mai cunoscute seriale din istoria jocurilor video. Dacă ați ratat-o ​​prima dată, puteți acum să vă întoarceți și să redați o versiune remasterizată a infamei campanii Call of Duty: Modern Warfare 2, pe care unii ar putea să o numească seria cea mai bună, și da, aceasta a fost cea care a prezentat Nu. Misiunea rusească. Deci, între asta și Fall Guy, avem două dintre cele mai opuse titluri pe care le-ați putea găsi aici.

Momentul Call of Duty este interesant, deoarece probabil că vom auzi care va fi Call of Duty din această toamnă, chiar dacă fiecare scurgere pe pământ pare să ne fi spus deja că va fi Black Ops: Războiul Rece. Puțin surprins că nu există niciun al treilea titlu aici, dar cred că oamenii au deja în evidența lor.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023