Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cand apare GTA 6 | Noutati despre lansarea GTA 6

miercuri, decembrie 8th, 2021 228 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

gta_6_cover
Dacă ești dornic să afli mai multe despre GTA 6, următorul titlu din seria de crime monolitică în lume deschisă a Rockstar, cu siguranță nu ești singur. Jocul nu a fost încă anunțat oficial, dar asta nu i-a împiedicat niciodată pe fanii hardcore și casual deopotrivă să se întrebe unde îi va duce franciza în continuare și când.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Chiar dacă GTA 6 nu a fost recunoscut oficial ca fiind unul dintre următoarele mari proiecte ale Rockstar, pare destul de inevitabil ca acestea să se întoarcă în serie în cele din urmă. Cu siguranță există motive să te aștepți la o nouă tranșă, chiar dacă este departe.

În afară de orice altceva, GTA 5 a avut un succes masiv, vânzând aproape 110 de milioane de copii și prăbușind Epic Game Store când a fost prezentat ca premiu săptămânal. Așa că nu ar trebui să fie surprinzător faptul că fanii caută cu avidență orice știri legate de GTA.

Acest lucru l-a determinat pe analistul din industrie Jeff Cohen să prezică că această creștere se datorează faptului că GTA 6 este de așteptat să fie lansat în această perioadă. Într-o notă pentru investitori, inclusă în raportul VentureBeat, Cohen a subliniat că bugetele anterioare de marketing au prezis lansările altor versiuni mari din Take-Two Interactive, inclusiv Red Dead Redemption 2. Dacă această predicție este corectă, atunci ne-am aștepta să vedem GTA. 6 lansare cândva între aprilie 2023 și martie 2024.

Inițial, această creștere era de așteptat să aibă loc în anul fiscal 2023, cu toate acestea, a fost împinsă înapoi în 2024. Dacă GTA 6 a provocat această creștere, acest lucru ar sugera o întârziere. a apărut.

Iată ce ne așteptăm de la GTA 6

Dacă ești dornic să afli mai multe despre GTA 6, următorul titlu din seria de crime monolitică în lume deschisă a Rockstar, cu siguranță nu ești singur. Jocul nu a fost încă anunțat oficial, dar asta nu i-a împiedicat niciodată pe fanii hardcore și casual deopotrivă să se întrebe unde îi va duce franciza în continuare și când.

În timp ce entuziasmul față de un joc care nu a fost dezvăluit oficial poate părea puțin prematur sau optimist, Grand Theft Auto 6 nu este pur și simplu un vis. Într-adevăr, pare un pariu destul de sigur că jocul va fi anunțat în cele din urmă.

Un raport de la Kotaku a susținut că o „nouă intrare în seria Grand Theft Auto” se afla în fazele incipiente ale dezvoltării sale în aprilie 2020, ceea ce a condus la speculații că acesta ar putea fi GTA 6.

Cu toate acestea, având în vedere rapoarte recente, jocul ar putea fi Privind o dată de lansare 2024/5, probabil că va trece ceva timp până vom afla mai multe.

Deci, când apare GTA 6? Din păcate, noul GTA 6 nici măcar nu a fost anunțat oficial, indiferent de data de lansare. Asta înseamnă că nu sunt multe de făcut de la dezvoltatorul Rockstar Games despre Grand Theft Auto 6 în acest moment, dar nu înseamnă că nu avem o idee aproximativă despre când ne putem aștepta să punem mâna pe noul GTA. .

Se pare că sunt încă devreme pentru Grand Theft Auto 6, un raport Kotaku susținând că GTA 6, sau cel puțin „o nouă intrare în seria Grand Theft Auto”, a fost în dezvoltare timpurie din aprilie 2020.

GTA 6: treci la urmărire

  • Ce este GTA 6? Următoarea intrare zvonită din seria Grand Theft Auto
  • Când apare GTA 6? Acesta este cel mai mare mister al internetului (dar probabil nu în curând)
  • Pe ce platforme va lansa GTA 6? TBC, dar probabil Xbox Series X/S, PS5 și PC
  • Unde va fi setat GTA 6? TBC, dar există o mulțime de zvonuri (defilați în jos pentru mai multe)

Speram să auzim ceva solid despre Grand Theft Auto 6 odată cu lansarea PS5 și Xbox Series X, și apoi din nou la E3 2021, dar în prezent, Rockstar pare și Grove Street Games se concentrează pe GTA Trilogy, precum și pe versiunea extinsă. și versiunea îmbunătățită a GTA 5 care vine pe PS5 și Xbox Series X în loc de o continuare.

Acest lucru ar putea, de asemenea, să amâne data lansării, mai ales având în vedere că GTA 5 extins și îmbunătățit a fost amânat din 2021 până în 2022.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023