Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cand apare filmul Avatar 2 in cinema

vineri, decembrie 2nd, 2022 69 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Filmul din 2009 Avatar continuă să conducă astăzi box office-ul global; este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile și este puțin probabil să fie detronat în întregime.

Avatar: The Way of Water (cunoscut și sub numele de Avatar 2) este un film science-fiction regizat de către James Cameron și produs de 20th Century Studios. 

De data aceasta, totuși, Cameron chiar o va face să se întâmple – nu se joacă! A petrecut o mare parte din ultimul deceniu tachinandu-ne cu privire la viitoarele tranșe, aruncând actualizări fragmentare (cu pauze ocazionale pentru o relansare Titanic sau pentru a umbri Alien: Covenant ). Dar de data asta vorbeste serios.

Avatar 2 are chiar și un titlu, Calea apei . Este prima dintre tranșele cunoscute sub numele de The Avatar Sequels , care va veni cu un buget de 1 miliard de dolari. (Adică trei și jumătateTrilogiile Lord of the Rings , șase Wonder Woman , 66 Hurt Locker și 250 Moonlight .)

Trailere AVATAR 2 – In curand in cinema din 6 Decembrie 2022

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023