Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Amazon ofera Quantum computer
Braket face ca tehnologia cuantică să fie accesibilă mai multor dezvoltatori și cercetători.

În loc să-și construiască propriul computer cuantic (care implică foarte mulți dolari), AWS a lansat Braket (denumit astfel pentru notația comună a statelor cuantice) în parteneriat cu D-Wave, IonQ și Rigetti.

Computere cuantice in cloud

Serviciul pune la dispoziție computerele cuantice ale acestor companii prin intermediul cloud-ului, permițând dezvoltatorilor și cercetătorilor să se joace în jurul cu qubit-uri și circuite cuantice și să testeze algoritmi cuantici într-un mediu simulat. Utilizatorii își pot construi propriii algoritmi de la zero sau pot lucra cu un set de pre-construiți. Totul este accesat printr-o singură interfață.

AWS

AWS lansează, de asemenea, Centrul AWS pentru calcularea cuantică și AWS Quantum Solutions Lab. Din nou, nu implică Amazon să-și construiască propriul computer cuantic, ci mai degrabă creează un ecosistem pentru avansarea și explorarea tehnologiei. Este o mișcare inteligentă pentru Amazon – îi primește în jocul cuantic, fără riscul financiar care oferă ochi și deschide tehnologia celor care altfel nu ar putea spera să-l acceseze. Microsoft a lansat un serviciu similar – Azure Quantum – luna trecută, în timp ce Q Experience IBM este deja bine stabilit, deci se pare că realizarea supremației cuantice ar putea să nu fie principalul obiectiv al tehnologiei.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023