Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top zece camere foto DSLR in 2021, mirrorless si compacte

sâmbătă, ianuarie 30th, 2021 179 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cel mai bun aparat foto in 2021
Căutați cea mai bună cameră mirrorless? Am testat în mod cuprinzător toate opțiunile de top și am clasificat recomandările noastre în lista de mai jos.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Căutați cea mai bună cameră mirrorless?

Am testat în mod cuprinzător toate opțiunile de top și am clasificat recomandările noastre în lista de mai jos. Deci, indiferent dacă treceți de la un DSLR sau faceți upgrade de la un model mai vechi, veți găsi camera ideală mirrorless  în acest ghid de cumpărare.

Selecția noastră actuală de top a celor mai bune camere mirrorless este un model Fujifilm mai recent, X-T4. Fără îndoială cea mai bună cameră APS-C realizată vreodată, este o versatilă superbă, care este la fel de bună pentru a captura videoclipuri dinamice, precum și pentru a captura fotografii uimitoare. Dar s-ar putea să nu fie cea mai bună cameră mirrorless pentru dvs. Canon EOS R6, de exemplu, este un motor scump, dar impresionant, în timp ce Olympus OM-D E-M10 Mark IV este o opțiune compactă și capabilă pentru începători.

Lista de mai jos acoperă cele mai bune camere mirrorless pentru a se potrivi fiecărui nivel de calificare și capac de cheltuieli. Indiferent dacă sunteți un începător care caută cea mai bună opțiune entry-level sau un vlogger care caută cea mai bună cameră mirrorless pentru video aveti camerele de top mai jos:

Top zece camere foto DSLR in 2021, mirrorless si compacte


Există multe motive pentru care ați putea dori să cumpărați o cameră mirrorless . Cele mai bune camere mirrorless oferă o combinație de senzori de înaltă rezoluție, fotografiere rapidă la rafală, abilități video stelare și conectivitate excelentă, totul în pachete relativ compacte. Deoarece camerele mirrorless acceptă lentile interschimbabile, acestea oferă și versatilitate remarcabilă pentru a se potrivi fiecărui tip de fotografie.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023