Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top monitoare in 2022

luni, mai 25th, 2020 97 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Caracteristicile tehnice ale unui bun monitor de gaming existent pe piaţa comercială. Informațiile tehnice contează semnificativ în alegerea unui monitor destinat jocurilor.
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Top monitoare in 2022


Știm, cât de mult a crescut nebunia pentru PC-uri de jocuri în ultimii ani.

Un număr bun de pasionați de jocuri și-au schimbat considerabil interesele către versiunile mai elegante ale bucăților.

Caracteristicile sunt săpate în așa fel încât să fie cel mai bun în scopul său. De la furnizarea celor mai bune grafice până la compatibilitatea cu o serie de opțiuni de controler, un computer pentru jocuri ar trebui să fie astfel încât să poată concura corect cu rivalii săi.

Monitoare Gaming

În schimb, acestea ar trebui să fie nu mai puțin decât cea a Xbox și Playstation. Ar trebui să fie astfel încât orice cheie de la tastatura sa să poată fi utilizată cu ușurință pentru a conduce o roată sau pentru un joystick.

Prin urmare, înainte de a cumpăra cel mai bun computer pentru jocuri de noroc, luați o notă de aceste specificații. Acestea sunt obligatorii să fie examinate înainte de a investi banii pe ei.

1. Luați în considerare jocurile pe care preferați să le jucați: Acesta trebuie să fie un punct important de care trebuie să aveți grijă. Căutați acel computer care îndeplinește criteriile de joc. Căutați piese cu procesoare super rapide, grafică de înaltă performanță etc. De asemenea, luați în considerare jocurile suplimentare pe care v-ar putea interesa să le jucați în viitor. În acest fel, veți putea construi propriul sistem gata de joc.

2) Caracteristicile procesorului: În general, o mulțime de calculatoare de gamă superioară sunt echipate cu procesoare cu șase nuclee. Aceasta poate fi o caracteristică importantă dacă intenționați să utilizați computerul pentru alte sarcini, cum ar fi editarea de fotografii și video. În schimb, dacă sunteți în căutarea de PC-uri doar în scopuri de jocuri, atunci ar fi foarte recomandat să reduceți aceste resurse și să le investiți într-o grafică îmbunătățită și unități mai bune în stare solidă.

3) Capacități de stocare: căutați bucăți cu unități mai bune de stare solidă. Aceste unități au un timp de pornire mai rapid și facilitează încărcarea rapidă a jocurilor cu un nivel minim de zgomot. În plus, acestea necesită, de asemenea, mai puțină putere.

4.) Disponibilitatea memoriei: memoria RAM este o componentă esențială a computerului dvs. de joc. Prin urmare, este foarte recomandat să mergi pentru un computer care are cel puțin o memorie RAM de 8 GB. Dacă sunteți în stare să puneți mâinile pe 16 GB RAM, atunci ar putea fi și mai bine. 

5) Tipul de placă grafică: Nu se poate nega faptul că o grafică bună este ingredientele cheie ale unui bun computer pentru jocuri. Ele modelează cel mai bun computer pentru jocuri. Mergeți pentru cărți de calitate superioară. Dacă sunteți un tip de persoană, căreia nu-i place să schimbe prea mult setările implicite, atunci o placă grafică intermediară nu va fi o problemă pentru dvs. 

6) Funcția audio a PC-ului: majoritatea jocurilor sunt încorporate cu sunete și muzică. Așadar, pentru a accesa aceste sunete palpitante ale inimii, accesați PC-uri care vin cu codecuri audio cu încorporat în mai multe canale. Aceasta va oferi cea mai bună experiență de joc imersiv. De asemenea, puteți achiziționa căști sau microfoane de cea mai bună calitate pentru a vă bucura de experiența de joc.

7) Capacitatea de a fi modernizată: Aceasta este, de asemenea, o caracteristică cheie a PC-urilor de joc. Întrucât este foarte firesc în rândul jucătorilor să schimbe una sau două componente, pe măsură ce jocurile noi sunt lansate pe piață. Așadar, căutați acele bucăți care oferă acces ușor la componentele sale, cum ar fi placa de bază, RAM și GPU. Acest lucru va face upgrade-ul mult mai ușor decât cumpărarea unei piese noi complete pentru versiunea actualizată a jocului.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023