Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top cele mai bune lămpi cu ceas in 2022

miercuri, octombrie 5th, 2022 13 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cele mai bune alarme cu ceas
Mintea ta s-ar putea să zboare în timp ce stai întins în pat, iar trezirea este de obicei o explozie de sunet de la un ceas cu alarmă.
Image: © Maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Mintea ta s-ar putea să zboare în timp ce stai întins în pat, iar trezirea este de obicei o explozie de sunet de la un ceas cu alarmă. Alarmele de răsărit simulează apusurile treptate noaptea și răsăriturile treptate dimineața pentru a vă ajuta să adormiți și să vă treziți mai natural, păcălindu-vă hardware-ul biologic. 

 

Top cele mai bune lămpi cu ceas in 2022


Corpul tău este construit să se trezească în mod natural odată cu răsăritul soarelui și să se simtă somnoros pe măsură ce apune. 

Soarele răsare la un portocaliu profund de 2.000 kelvin și trece la o intensitate bogată, aurie de 3.500 K în drum spre un soare de amiază mai albastru, în jur de 5.500 K.

Dacă te trezești confuz și panicat la sunetul ceasului tău deșteptător care sună în întuneric, s-ar putea să găsești diminețile mai plăcute cu o lumină de trezire. Timp de mai bine de o lună, ne-am aruncat în cercetarea în plină dezvoltare asupra ritmurilor circadiene și ne-am trezit înainte de zori cu 10 ceasuri deșteptătoare diferite pentru răsărit și două dispozitive de iluminare fără ceas. Preferatul nostru, Radio FM cu ceas Philips HF3650/01 , emite simulări liniștitoare de zori și amurg cu nuanțe roșii și sunete blânde de trezire.

Am testat cele mai bune ceasuri cu alarmă pentru răsărit de soare – și câteva dintre cele mai proaste. Acestea sunt preferatele mele

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023