Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top 10 Cele mai bune Espressoare Automate in 2020

joi, iulie 30th, 2020 1.472 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

espressoare
O pauză alături de o cafea bine preparată este mai relaxantă, o masă îmbelșugată poate fi încununată cu un tip de cafea care să accelereze digestia și o întâlnire cu prietenii la tine acasă acompaniată de această băutură va fi mai activă.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

O pauză alături de o cafea bine preparată este mai relaxantă, o masă îmbelșugată poate fi încununată cu un tip de cafea care să accelereze digestia și o întâlnire cu prietenii la tine acasă acompaniată de această băutură va fi mai activă.

Cauti un expresor de top?

Cred că veți fi de acord că mulți oameni le place să bea cafeaua de dimineață în confortul bucătăriei lor, mai degrabă decât în timpul navei.

În plus, cafeaua cumpărată din magazinele de cafea este scumpă și nu întotdeauna gustoasă. Americanul obișnuit care bea cafea din magazine cheltuie aproximativ 836 dolari pe an, în timp ce americanul obișnuit care produce cafea acasă cheltuie doar aproximativ 62 dolari anual.

Dar este posibil să vă întrebați: „Cum pot prepara băuturi de cafea de specialitate precum espressori și lattes acasă?”

Nu vă temeți – cu ajutorul unui espressor, puteți crea băuturi minunate pe bază de espresso de acasă.

Mașinile espressoare automate și super-automate sunt potrivite pentru cei cărora nu le place să-și petreacă timpul făcând cafea dimineața. Sau, dacă doriți să faceți cafeaua ca un adevărat barista, atunci o espresso semiautomatică este cea mai bună alegere pentru dvs.

În această listă, veți găsi cel mai bun espressor pentru nevoile dvs.

Top 10 Cele mai bune Espressoare Automate in 2020


Merită o mașină espresso?

Am am menționat anterior, a face cafea singură este mult mai ieftin decât a o cumpăra în cafenele.

Dar să aruncăm o privire asupra acestei probleme dintr-un alt unghi.

Cel mai popular tip de cafea din Europa este cafeaua prin picurare. Cafeaua prin picurare se produce de obicei într-un aparat de cafea standard. Dar puțini oameni știu că inițial, cafeaua neagră era făcută cu o bază de espresso diluată cu apă fierbinte (băutura pe care o numim acum „Americano”).

Espresso este fundamentul oricărei băuturi de cafea. Pentru a obține un cappuccino bun, latte, mochaccino sau american, trebuie mai întâi să preparați un espresso.

Există un motiv pentru care fiecare magazin de cafea folosește espressoare: este singura modalitate de a face espresso real. De obicei, crearea unui espresso necesită un espressor fantezist și un barista priceput. Dar imaginați-vă că puteți face o astfel de băutură acasă oricând doriți. Ai noroc – acum există espressoare care pot fi folosite fără antrenament barista.

Tipuri de mașini espressoare

Prima espressoare a apărut în 1901. Acum există mai multe tipuri de espressoare care diferă unele de altele. Unele dintre ele sunt mici și pot fi luate cu tine într-o drumeție, în timp ce altele necesită energie electrică și doar apăsarea unui buton pentru a face o băutură minunată.

Mașini Espresso manuale

Expresorul manual cu pârghie este considerat primul espressor modern. Pentru a o folosi, ridicați și coborâți o pârghie, care controlează un piston care împinge apa printr-un strat de cafea. Astăzi, acest tip de espressor nu este obișnuit, dar dacă doriți să reveniți la elementele de bază, atunci aceasta este mașina pentru dumneavoastră.

Mașini espressoare semiautomate

Baristii reali folosesc acest tip de espressor. Mașinile semiautomate folosesc un sistem automat pentru a furniza apă încălzită capului grupului, în timp ce barista controlează timpul de măcinare, tamponare și timp de extracție.

Automate espressoare automate

Acestea sunt foarte similare cu mașinile semi-automate, cu excepția faptului că mașina controlează timpul de extracție și oprește automat curgerea apei. Acest lucru asigură un volum constant al fiecărei porții de espresso și înseamnă că nu este necesar să stați lângă mașină de fiecare dată când trageți o lovitură pentru a preveni căderea cafelei.

Mașini espressoare super-automate

Mașinile super-automate fac totul singure. Mașina măcină și cântărește cafeaua, umple portafiltrul și controlează temperatura apei și timpul de extracție. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton și veți primi o cafea perfectă de fiecare dată.

Mașini Espresso Pod

Dacă dintr-un anumit motiv nu vă puteți permite o espressoare tradițională sau nu aveți timp să preparați cafea cu una, atunci ar trebui să investiți într-o mașină espresso cu păstăi. Pentru a face espresso într-o mașină de păstăi, trebuie doar să introduceți o capsulă de cafea și să apăsați butonul.

Mașini espressoare portabile / compacte

Dispozitivele espresso portabile ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât sunt potrivite pentru persoanele care călătoresc și nu pot trăi fără o cafea bună pe drum. Aceste utilaje sunt minunate pentru drumeții, camping și tot felul de călătorii.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023