Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun televizor Samsung Neo Qled in 2022

joi, iunie 10th, 2021 817 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel-mai-bun-televizor-samsung-neo
Cel mai de top TV in 2021 unul dintre primele ecrane din 2021 care utilizează panourile Neo QLED hyped-up ale companiei Samsung.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Dupa parerea noastra televizorul Samsung QN90A Neo QLED este cel mai de top TV in 2021 unul dintre primele ecrane din 2021 care utilizează panourile Neo QLED hyped-up ale companiei Samsung. Au un număr mai mare de diode emițătoare de lumină pe inch pătrat decât generațiile anterioare.

Este un televizor mai luminos decât înainte, dacă este posibil chiar și cu Samsung și unul care poate afișa o gamă de culori profund satisfăcătoare.

Cel mai bun televizor Samsung

Televizorul Samsung QN90A Neo QLED face parte din gama de televizoare Samsung 2021 care include și televizoarele Samsung QN85A, Samsung QN80A, Samsung Q70A și Samsung Q60A 4K QLED, precum și televizoarele Samsung QN700A, Samsung QN800A și Samsung QN900A 8K. A fost dezvăluit la CES 2021 virtual și a devenit disponibil în SUA și Marea Britanie la scurt timp.

Mai jos aveti top televizoare Neo Qled in 2021

Cel mai bun televizor Samsung Neo Qled in 2022


 

În interior, toate televizoarele Neo QLED poartă procesorul Neo Quantum 4K de ultimă generație, care utilizează o rețea neuronală pentru a analiza imaginile pentru o îmbunătățire mai bună a HD și Motion Xcelerator Turbo + pentru o mai bună manevrare a mișcării – toate acestea au dat roade pentru ecranul emblematic al Samsung

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023