Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top masti medicinale impotriva coronavirus

miercuri, mai 6th, 2020 347 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Din 15 mai, purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun. Ce fel de măști trebuie să purtăm pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jur?
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Top masti medicinale impotriva coronavirus


1 . Set 5 bucati Masti de protectie de unica folosinta KN95, nesterile, 4 straturi

Masca protectie N95

Un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

Mastile nu sunt destinate a fi utilizate de cadrele medicale in salile de operatii sau incinte medicale cu cerinte similare.

Masca trebuie sa se pozitioneze cat mai aproape de nasul, gura si obrazul purtatorului. Poate avea diferite forme si constructii.
Mastile sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii, se adapteaza perfect formei fetei, permit o respiratie fara efort. De asemenea, constituie o bariera eficace de filtrare.

Masca trebuie fixata peste gura si nas, astfel:

• Fixati masca asigurandu-va ca snurul sau banda elastica este la mijlocul capului si al cefei;
• Presati banda flexibila astfel incat sa se muleze pe forma nasului;
• Aranjati masca pe fata si sub barbie, astfel incat sa va fie confortabila.

Recomandari pentru perioada in care purtati masca:

• Evitati sa atingeti cu mainile masca;
• Daca, totusi, ati atins masca, spalati-va pe maini cu apa calduta si sapun sau cu un dezinfectant pe baza de alcool;
• Schimbati masca atunci cand se umezeste. Ea isi pierde eficienta cand devine umeda.

Producatorul ambaleaza mastile intr-un saculet din nylon, pentru a fi protejate, apoi in cutie de carton.

2 . Set 50 bucati Masti medicale faciale, de protectie, de unica folosinta, nesterile, BFE >98%, tip II R

Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.

Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic.

Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

Este un dispozitiv medical conform regulamentului UE MDR 2017/745. Ajută la reducerea particulelor expulzate de către purtător în mediu. Pentru protecția căilor respiratorii – este un bun mediu de prevenție în împrăștierea de virusuri care se transmit pe calea aerului. Măștile medicale de tip I sunt utilizate pentru a reduce riscul de răspândire a infecțiilor, în special în epidemie sau în situații pandemice. Pot fi folosite de către profesioniștii din domeniul medical pentru zona ambulatorie și săli de triaj.

3 . Set 50 bucati Masti medicale faciale, de protectie, de unica folosinta, nesterile, BFE >95%, tip I

Un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

 

Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.
Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic.
Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

Producatorul ambaleaza mastile intr-un saculet din nylon, pentru a fi protejate, apoi in cutie de carton.

4 . Set 50 bucati Masti medicale faciale, de protectie, de unica folosinta

Masca faciala simpla este dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie de baza. Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

  • Stratul exterior si interior al mastilor faciale simple este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.
  • Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic.
  • Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

Pe fondul crizei medicale, echipamentele de protecție sunt greu de cumpărat , din 15 mai, purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun. Ce fel de măști trebuie să purtăm pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jur?

Ce trebuie să știi despre măștile pe care le poți cumpăra din comerț?

Măştile de uz medical sunt de două tipuri: medicale şi „semi-măşti cu filtre de protecţie respiratorie de unică folosinţă”. Cele dintâi sunt de unică folosință și protejează cel mai puţin. Totuși, sunt cele mai accesibile ca preț. Sunt eficiente la un singur capitol: previn transmiterea infecţiilor prin picături de salivă, secreţii respiratorii de la bolnav la persoanele sănătoase. Ai aici un video ca să înțelegi mai bine de ce.

„Capacitatea de protecţie este asigurată de structura tristratificată a măştii. Protejează incomplet de boli infecţioase, deoarece nu formează o etanşare strânsă la nivelul feţei şi nu prezintă un filtru de protecţie respiratorie”, au transmis specialişti MAPN. Dacă vrei să-ți faci mască acasă, ai aici o listă cu materiale utile.

MAPN recomandă masca FFP2.

Este, după cum descrie instituția, un dispozitiv de protecţie respiratorie conceput pentru a obţine o potrivire facială foarte strânsă şi o filtrare foarte eficientă a particulelor aeriene. Blochează cel puţin 95% dintre particulele de test foarte mici (0,3 microni). Este potrivită pentru o protecţie eficientă împotriva transmiterii și contractării infecţiilor.

În cazul virusului SARS-CoV-2, la 0,1 microni, cea mai bună soluție ar fi masca FFP3. Filtrează 99% dintre particulele cu dimensiuni mai mici de 0,6 microni. Oferă astfel protecţie bună faţă de unele virusuri, bacterii şi fungi comparativ cu măştile prezentate anterior.

  •  FFP1 – eficienţă minimă de filtrare de 80%
  • FFP2 – eficienţă minimă de filtrare de 94%
  • FFP3 – eficienţă minimă de filtrare de 99%
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023