Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Haos in trafi de sarbatori sigur ai nevoie de o camera auto

marți, decembrie 20th, 2022 43 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

MIO-maluma
In Timisoara, Bucuresti si aproape oriunde in romania este blocat totul, este un trafic infernat in aceasta perioada, parcarile din mall-uri sun pline peste capacitatea lor. Ai sanse mari sa ajungi cu masina zgariata acasa de aceea recomandarea noastra este sa ai o camera auto instalata.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

In Bucuresti, Timisoara, Cluj si aproape oriunde in Romania este blocat totul, este un trafic infernal in aceasta perioada, parcarile din mall-uri sunt pline peste capacitatea lor. Ai sanse mari sa ajungi cu masina zgariata acasa de aceea recomandarea noastra este sa ai o camera auto instalata.

Noi iti recomandam camerele MIO. Pe piata exista si alte modele care filmeaza mai bine dar nu au la fel atat de multe functii ca MIO. Daca ai nevoie de o camera buna, fiabila si care sa faca fata la orice mediu alegerea MIO ste alegerea potrivita.

Haos in trafi de sarbatori sigur ai nevoie de o camera auto


Surprindeți toate momentele atunci când conduceți, cu camerele auto MIO importante cu un nivel perfect al pixelilor. Veți fi bine protejat atât în spate, cât și în față și mai mult decât atât. Începeți călătoria lipsit de griji.

Ca un lider de clasă mondială de unități de înregistrare pentru șofer, Mio creează o nouă generație de camere care sunt mai ușor de utilizat ca niciodată.

Haos in trafi de sarbatori sigur ai nevoie de o camera auto

Mio se lauda cu o calitate buna pentru filmare de la FULL HD cu 30 FPS pana la 4K cu HDR si 120 FPS.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023