Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Stabilizarea avansată, un microfon nou și o aplicație mai simplificată fac ca Hero 8 Black să fie ușor de utilizat în medii cu ritm rapid, în timp ce noua caracteristică live streaming permite utilizatorilor să partajeze instantaneu imagini de înaltă calitate.

Review GoPro Hero 8 Black

GoPro Hero 8 Black are un factor de formă mai subțire, dublă rata de rezistență la șocuri, o montare pliabilă încorporată, un microfon nou rezistent la vânt și câteva funcții software excelente pentru a face videoclipurile dvs. să pară mai bune în acțiune. De asemenea, compania va lansa o nouă gamă de atașamente pentru camere fizice numite „Mods” pentru o configurare mai profesională, permițând utilizatorilor să îmbunătățească iluminarea, sunetul și vizibilitatea, deși vor fi disponibile abia mai târziu în an.

Sub capotă, Hero 8 Black folosește același cip GP1 și senzor de 12MP ca Hero 7 Black, dar compania a spus că a rescris software-ul pentru aparatul foto pentru a îmbunătăți performanța bateriei și a extrage câteva funcții din procesor.

Hero 8 Black continuă convenția tradițională de prețuri GoPro cu un preț de lansare de 399 USD / 399 £ / 599,95 USD și va începe expedierea la nivel mondial începând cu 15 octombrie, cu comenzi prealabile deschise imediat.

Functii noi Hero 8 Black

 • HyperSmooth 2.0
 • TimeWarp 2.0
 • Fotografii în timp real
 • HDR îmbunătățit
 • Procesare mai bună a imaginilor cu lumină scăzută
 • Fotografii RAW
 • 100 Mbps bitrate pentru 4K și 2,7K

HyperSmooth 2.0

HyperSmooth 2.0 oferă trei moduri de stabilizare – On, High și Boost. Primele două vor decupa 10% din unghiul larg pentru a amortiza eventualele denivelări, în timp ce modul Boost se agravează și mai strâns, pentru a scoate marginea de la bătăile grave ale camerei când faceți ceva extrem. HyperSmooth 2.0 aduce caracteristici de stabilizare pentru a înregistra imagini în mișcare lentă la 120fps și 240 fps, dar modul Boost este limitat la framerate de 60fps și under.

De cele mai multe ori activitățile pe care doriți să le capturați o cameră de acțiune nu vă lasă foarte mult loc să vă gândiți la compoziția fotografiilor, astfel încât lentilele cu unghi larg și stabilizarea pe cameră sunt critice. Acesta este motivul pentru care GoPro s-a concentrat pe îmbunătățirea funcționalității sale de stabilizare video HyperSmooth aici. HyperSmooth 2.0 este acum disponibil pentru toate rezoluțiile și ratele de cadru și îmbunătățește ceea ce GoPro a afirmat anul trecut a fost cea mai bună stabilizare video „pe cameră” disponibilă.

TimeWarp 2.0

Funcția de fotografie intermediară GoPro, TimeWarp, a fost, de asemenea, actualizată cu noul software de stabilizare pentru a face să pară și mai bine în clipurile cu lapse de timp în care camera se mișcă. Acesta este un efect excelent dacă doriți să afișați întreaga secvență a unui eveniment într-o perioadă scurtă de timp, fără a fi nevoie de o mulțime de modificări. Funcția actualizată are o nouă detectare a intervalului auto care folosește un accelerometru încorporat pentru a adăuga mai multe cadre atunci când se întâmplă multe și pentru a le răspândi în timpul acțiunilor.

Moduri video

Față de lentilele digitale SuperView, Wide și Linear, care erau disponibile pe Hero 7 Black, există și o nouă perspectivă „îngustă” a lentilelor pentru realizarea de imagini sau fotografii cu persoane (sau apropiați) pe Hero 8 Black.

Viteza maximă de biți pentru 2,7K și 4K a fost crescută de la 75 Mbps la 100 Mbps pentru a face acele fotografii de înaltă rezoluție și mai multe imagini cu aspect profesional, pentru oricine dorește să sacrifică memoria suplimentară. Și fluxurile Livestream pot fi trimise acum în rezoluție Full HD 1080p direct către Facebook, Youtube sau platforma de streaming preferată.

Construire și manipulare

 • De două ori rezistența la șoc
 • Montura încorporată
 • Microfon frontal
 • Rezistență audio la vânt îmbunătățită
 • Durata de viață continuă a bateriei 1-2 ore
 • 3h timp de încărcare

GoPro a reținut aceleași specificații accidentate de la Hero 5 Black cu rezistența la apă de 33 de metri (10 m) revenind din nou în acest an. Cu toate acestea, s-a înregistrat o îmbunătățire a rezistenței la șocuri, cu o nouă capacă de sticlă Corning Gorilla Glass pe Hero 8 Black oferind de două ori rezistența la impact a modelelor anterioare.

GoPro Hero 8 Black este cu 0,35 oz (10g) mai greu decât Hero 7 Black, datorită adăugării brațelor de montare, însă acest sistem de montare integrat îl face mai ușor decât predecesorul său, dacă includeți greutatea cadrului de montare. De asemenea, este cu câțiva milimetri mai subțire și mai îngustă decât Hero 7 Black și un păr mai înalt la 2,61 x 1,91 x 1,12in (66,3 x 48,6 x 28,4 mm).

În timp ce bateria litiu-ion Hero 8 Black are o capacitate din punct de vedere tehnic mai mare decât cea utilizată în Hero 7 Black, noua cameră are, de asemenea, o putere mai ușoară, astfel încât ajunge la o durată de viață identică de 1.220 mAh. Noile baterii Hero 8 Black sunt compatibile înapoi, dar de fapt nu veți putea obține toate funcțiile care funcționează pe Hero 8 Black fără una dintre cele mai recente baterii cu descărcare mai mare, ceea ce este un pic enervant pentru oricine speră să utilizeze Baterie Hero 7 Black ca rezervă.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023