Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune combine frigorifice Samsung pana in 3000 RON

joi, iulie 16th, 2020 743 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Când cumpărați un frigider nou online sau într-un magazin, acestea sunt principalele lucruri pe care doriți să le luați în considerare. 
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Când cumpărați un frigider nou online sau într-un magazin, acestea sunt principalele lucruri pe care doriți să le luați în considerare. 

Frigiderul este unul dintre cele mai importante articole ce le poti achizitiona pentru casa ta.

Dacă locuința este universul familiei, frigiderul este soarele. Totul se învârte în jurul ei, de la micul dejun până la plecare, prânzuri sănătoase și mese în jurul mesei.

In prezent un frigider bun il gasesti la un pret pornind de la 1200 lei si poate depasi pragul de 15000 lei (da, pentru un frigider de familie).

Cele mai bune combine frigorifice Samsung pana in 3000 RON


 

De aceea, obținerea unui frigider nou este cam mare. Există o mulțime de factori de luat în considerare – de la configurare și dimensiuni până la finisaje și caracteristici speciale. Desigur, nu există niciun fel de scădere a prețului: sunt scumpe.

Dar, dacă doriți o alegere de top dintr-un brand de încredere, care va rămâne constant pe orbita familiei dvs. în anii următori, sunteți la locul potrivit.

Notăm caracteristicile interioare, inclusiv tipul de rafturi în cavitatea frigiderului și pe uși, ușurința cu care se pot deschide sertarul congelatorului și coșurile, prezența sau absența tocurilor cu controale de umiditate și prezența sau absența unui agent de carne sau sertar cu control de temperatura.

Toate caracteristicile notabile, inclusiv conectivitatea Wi-Fi au fost luate în considerare, dar nu au fost evaluate.

Cum să găsești cel mai bun frigider pentru tine

Când cumpărați un frigider nou online sau într-un magazin, acestea sunt principalele lucruri pe care doriți să le luați în considerare. 

Configurare: Jucătorii mari sunt unul lângă altul, congelatori de sus și congelatori de jos. Una lângă alta, necesită mai puțin spațiu pentru ca ușile să se deschidă, dar trebuie să vă aplecați pentru a găsi mâncare la baza frigiderului și a congelatorului. Congelatoarele de jos (precum modelele cu uși franceze) pun cel mai utilizat compartiment la nivelul ochilor.

Frigiderurile cu congelator de top congelator in partea de sus costă mai puțin, dar necesită să vă aplecați pentru a intra în frigider.

Dimensiuni: de obicei, frigiderul dvs. trebuie să se încadreze între spațiul de lucru, așa că va trebui să potriviți lățimea cu aspectul bucătăriei. Modelele încorporate și adâncimea dulapului sunt pline de contoare și dulapuri, dar pot fi mai costisitoare.

Finisaje: Oțelul inoxidabil este cel mai popular pentru că are un aspect elegant, dar neutru, dar unii preferă un frigider alb sau negru (sau recent popularul oțel inoxidabil negru și chiar fibra de carbon). Încorporatele oferă de obicei panouri exterioare care se potrivesc cu dulapurile din bucătărie. Multe finisaje moderne sunt rezistente la amprente. 

Caracteristici: Luați în considerare rafturile și sertarele interne pentru a vedea dacă funcționează pentru obiceiurile alimentare ale familiei dvs.

Dacă doriți să păstrați câteva sticle de vin în frigider, asigurați-vă că există o înălțime suficientă și / sau rafturi reglabile; dacă comanzi frecvent pizza, veți dori probabil un frigider care să se potrivească cutiei din interior.

Unele frigidere oferă, de asemenea, controale de umiditate pe sertarele crocante, sertare cu carne sau deli, precum și alte caracteristici pentru păstrarea alimentelor la temperatura ideală de depozitare.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023